Healing in huiselijke sfeer

‘De lichtwerker in mij opende haar huis en hart’.

Daarom juist in deze tijd: Healing in huiselijke sfeer. We gaan samen magic maken voor jou.

Heb je pijn of andere lichamelijke klachten?

Heb je last van de collectieve angst?

Zit je niet zo lekker in je vel?

Loop je ‘vast’ in je werk, prive en misschien wel in het ‘regulieren systeem’?

Of wil je hulp met het opschonen van jouw energie, inzichten in je ontwikkeling en je ‘vervolgstappen’?

Je bent van harte welkom!

Zoals altijd werk ik volledig intuïtief. elke keer is dus anders, altijd 100% wat jij nodig hebt.

Wat kan je zoals verwachten?

MAGIC!

D.m.v. healing, (tarot)kaarten legging, edelstenen en essentiële oliën magie, korte schouder/nek massage en nog veel meer!

Je maakt een afspraak met, ik ontvang je met een kopje thee daarna ontataat het vanzelf.

Een afspraak duurt 60 min, waarin ik je pas naar huis laat gaan waneer dat goed voelt voor ons beide.

De investering is €75 Via mijn webshop te boeken

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen

Voelt het wat ongemakkeluck om daar een antwoord op te geven?

Hoe fijn is het dan wanneer je een ‘reisbuddy’ hebt. Iemand die echt begrijpt wat je door maakt, zelf al veel ervaren, geleerd en doorleeft heeft.

Nog even over dat ‘next level leven’, wanneer je dat zo leest, denk je dan: “ja leuk Bianca Maria, maar dat hoeft voor mij niet zo”.

Is dat echt zo? Of durf je dat verlangen niet (meer) toe te laten. Zijn er ‘stiekem’ wel dromen en ben je de hoop verloren, te vaak teleurgesteld of zie je simpelweg niet HOE dat dan voor jou zou kunnen werken?

Wil je mij dan geloven, wanneer ik zegt dat jij die HOE ook helemaal niet is waar je mee bezig hoeft te zijn.

Je krijgt wat je bent & manifesteren kun je leren. Alles is energie!

Het is dus mega waardevol wanneer jij nu al gaat voelen dat je blij kan zijn voor ALLES wat er nu in je leven is. Gelukkig zijn in dit moment creeërt ‘vanzelf’ meer momenten van geluk voor je. Dat klinkt misschien wat kort door de bocht of ‘te eenvoudig’ voor je. Toch is dit een heel belangrijke basis om lief zijn voor jezelf echt te kunnen ervaren en voelen in je leven .

Dus ben je klaar op op reis te gaan?

Op reis in jezelf zodat je gaat ontdekken waar je blij van wordt. Hoe je met je gedachten de richting van je reis kunt bepalen. Waar je verlangens naar uit gaan. Wat wil er in jou gezien en gehoord worden?

Waar gaan je ogen van sprakelen? Wat wil je bijdragen en nalaten? Wil je onderweg ontdekken en onderzoeken welke patronen je klein houden en er voor zorgen dat jij niet dat doet wat bijdraagt aan je happiness? Sta je open voor die nieuwsgierig voor, wat die MAGIC voor jou kan betekenen? Waar het je naar toe kan leiden?

Wil je ervaren, voelen en ontraffelen wat de irritatie die je voelt bij een ander over jou zegt? Wat healing, meditatie en op jezelf afgestemd zijn voor een positieve invloed op je leven hebben?

Dan BEN ik je BUDDY. Als MAGICmaker ‘I walk my talk’.

Reizen is fun, relaxen, je verwonderen, nieuwe plekken ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten, vol verrassingen, soms een uitdaging, spannend en altijd, ALTIJD een verrijking van je leven.

|

You have all you need within you to become the best version of yourself.

Begeleiding, mentoring of te wel MAGIC maken! Samen met jou kijken waar je behoefte ligt, welke verlangen wil gehoord en gezien worden? Wie mag je daar voor zijn? wat mag je daarvoor doen? Leven op jouw voorwaarden! Elke dag een beetje meer geluk, gezond zijn, voelen wat bij je past. zo ervaar je meer (zelf) vertrouwen, (zelf)liefde plezier en genot.

Laten we samen magic gaan maken voor jou!

Spirituele reis
Lief Zijn Voor Jezelf (Buitenland retraite)

Vragen?

Wellicht heb je net zoals anderen nog wat vragen over het gene je net gelezen hebt, dat gebeurt vaker. Dus hier staan de meest gestelde vragen met mijn antwoord. Er is geen goed of fout en ik ben dol op mensen die vragen stellen. Dus heb je na het lezen van alle informatie op mijn website en het lezen van de FAQ pagina nog meer vragen, stel ze mij. Vul je gegevens en vraag hier in en je krijgt persoonlijk antwoord.

Ga je mee op reis, naar meer MAGIC in jou leven?