Samen magic maken

Ga je mee op reis?

Een reis in jezelf.

Een reis voor en door jezelf!

Er ligt altijd een next level leven vol MAGIC op jou te wachten.

De Reis

Travel starter ‘PINK’:

Ebook & journal digitaal

Traveler explorer ‘PURPLE’:

Unlock your chakras

Traveler intermediate ‘GOLD’:

Unlock your inner magic

Traveler advanced ‘GOLD DIAMOMD’:

Release your next level magical life

Het is aan jou om DE stap te zetten.

Dat kan spannend en uitdagend zijn. Toch is het altijd enorm de moeite waard. Denk maar aan het uitzoeken van een ‘goede’ locatie, het vervoer regelen, je koffers inpakken en alle andere dingen die er ‘onverwacht’ nog bijkomen om optijd op je vakantie adres aan te arriveren.

Wanneer je er dan bent, je dat fantastische uitzicht met eigen ogen ziet, je tenen het zee water voelen of je die prachtige hotel kamer op komt lopen. Dan is het allemaal de moeit waard geweest. Dan kan je zelf lachen om dat je je zo druk hebt gemaakt over wat je allemaal mee zou nemen, want je weet nu al dat je meer dan de helft van alles wat je bij hebt niet gaat gebruiken.

Zo gaat het ook wanneer je op reis gaat injezelf je ‘ziet beren op de weg’, bent misschien wel ‘bang’ voor dat wat er komen gaat. Je kan niet overzien wat er gebeuren gaat, dat heeft er misschien tot nu toe ook wel altijd voor gezorgd dat je ‘het maar niet deed’. Want hoe ‘erg’ is het nu waat je voelt? Wat voel je eigenluck? Hoe gaat het met je? Oprecht, weet je dat? Kun je daar een antwoord opgevven wat net even wat verder gaat dan “Ja goed, druk, je kent het wel.” Hoe gaat het echt met je?

Voelt het wat ongemakkeluck om daar een antwoord op te geven?

De Reis

Travel starter ‘PINK’:

Ebook & journal digitaal

Traveler explorer ‘PURPLE’:

Unlock your chakras

Traveler intermediate ‘GOLD’:

Unlock your inner magic

Traveler advanced ‘GOLD DIAMOMD’:

Release your next level magical life

Hoe fijn is het dan wanneer je een ‘reisbuddy’ hebt. Iemand die echt begrijpt wat je door maakt, zelf al veel ervaren, geleerd en doorleeft heeft.

Nog even over dat ‘next level leven’, wanneer je dat zo leest, denk je dan: “ja leuk Bianca Maria, maar dat hoeft voor mij niet zo”.

Is dat echt zo? Of durf je dat verlangen niet (meer) toe te laten. Zijn er ‘stiekem’ wel dromen en ben je de hoop verloren, te vaak teleurgesteld of zie je simpelweg niet HOE dat dan voor jou zou kunnen werken?

Wil je mij dan geloven, wanneer ik zegt dat jij die HOE ook helemaal niet is waar je mee bezig hoeft te zijn.

Je krijgt wat je bent & manifesteren kun je leren. Alles is energie!

Het is dus mega waardevol wanneer jij nu al gaat voelen dat je blij kan zijn voor ALLES wat er nu in je leven is. Gelukkig zijn in dit moment creeërt ‘vanzelf’ meer momenten van geluk voor je. Dat klinkt misschien wat kort door de bocht of ‘te eenvoudig’ voor je. Toch is dit een heel belangrijke basis om lief zijn voor jezelf echt te kunnen ervaren en voelen in je leven .

Dus ben je klaar op op reis te gaan?

Op reis in jezelf zodat je gaat ontdekken waar je blij van wordt. Hoe je met je gedachten de richting van je reis kunt bepalen. Waar je verlangens naar uit gaan. Wat wil er in jou gezien en gehoord worden?

Waar gaan je ogen van sprakelen? Wat wil je bijdragen en nalaten? Wil je onderweg ontdekken en onderzoeken welke patronen je klein houden en er voor zorgen dat jij niet dat doet wat bijdraagt aan je happiness? Sta je open voor die nieuwsgierig voor, wat die MAGIC voor jou kan betekenen? Waar het je naar toe kan leiden?

Wil je ervaren, voelen en ontraffelen wat de irritatie die je voelt bij een ander over jou zegt? Wat healing, meditatie en op jezelf afgestemd zijn voor een positieve invloed op je leven hebben?

Dan BEN ik je BUDDY. Als MAGICmaker ‘I walk my talk’.

Reizen is fun, relaxen, je verwonderen, nieuwe plekken ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten, vol verrassingen, soms een uitdaging, spannend en altijd, ALTIJD een verrijking van je leven.

|

You have all you need within you to become the best version of yourself.

Door mijn ‘reis’ervaring, Goddelucke kennis en begeleiding, vermogen om te ‘healen’, te horen wat jij niet (durft) te zeggen/zegt, te zien in jou waar jij nu nog niet bij kan, door niet bang te zijn voor het donkere/duistere in jou, niet te schrikken van je verlangens of verhalen, kan ik je begeleiden naar dat next level leven en meer in jou reis. 🙂

Kies hieronder welke vorm dat voor jou nu past.

Hoe kies je nu de ‘juiste of goede’ stap of werkvorm? Dat begint al direct met dat er geen goed of fout is. Het is jou leven, jou keuze en daarmee dus altijd dat wat het mag zijn.

Wanneer je nu leest welke vormen van samen MAGICmaken er zijn, je voelt ergens direcct een JAAA dit is wat ik wil. Dan is het snel helder voor je.

Voel je die JAA, nog even niet? Of weet je niet hoe dat dan zou kunnen voelen?

Sluit even je ogen, haal bewust adem en laat alles er zijn, laat alles los. Kijk, lees en voel dan nog eens. Wat gebeurt er nu? Is er wat anders nu? Kun je nu wel iets voelen? Gebeurt dat niet, blijf dan lief en mild. HET IS OKE! Durf je het verlangen in je te laten stromen? Ben jij bereid om je open te stellen voor het gefluister van je intuItie? Roept dit spannong bij je op? Komt er nu een onrust naar boven? Wil je vooral weten of je het “goed’ doet? Plan dan je oriëntatiegesprek of bestel de grats training zodat je direct aan de slag kan om te ontdekken hoe en wat de eerste stappen kunnen zijn, in dat reizen in jezelf, wat er mag ontstaan wanneer jij lief gaat ziijn voor jezelf?

Luister hier de podcast

De Reis

Travel starter ‘PINK’:

Ebook & journal digitaal
Online mini training
Healing in huiselijke sfeer

Traveler explorer ‘PURPLE’:

Unlock your chakras

Traveler intermediate ‘GOLD’:

Unlock your inner magic

Traveler advanced ‘GOLD DIAMOMD’:

Release your next level magical life

Ga je mee op reis, naar meer MAGIC in jou leven?