Verbinding

Voel jij Verbinding met jezelf? Hoe weet je of je dat voelt? Hoe doe je dat? Verbinden met jezelf? Voor mij is het de laatste week bizar duidelijk geworden. Ik wist het al, nu voel ik het. Wij zijn de natuur Het is niet we leven met de natuur, Nee wij zijn de natuur....

Verlangens deel 3

Verlangens Deel3 Duister Donker Mysterie Wat je wellicht niet van deze roze, glitter unicorn verwacht is dat ik een donkere, duister, kant heb. Nu hebben we die allemaal. De vraag is alleen of jij hem van jezelf kan omarmen? Weet je, zonder nacht, geen dag, zonder...

Verlangens deel 2

Verlangens deel 2 5 jaar lang had ik het verlangen om naar Curaçao terug te gaan. Er was geen smartdoel om daar te komen. Ik vertrouw op Goddelucke timing. Dus alles komt precies zoals het bedoelt is. Ik voelde het bij elke zonnestraal op mijn huid, bij elk dansje op...

Verlangens deel 1

Verlangens deel 1 Vaak is aan dat woord al genoeg om mensen zenuwachtig te maken. Doelen zijn goed. Dromen kunnen een doel worden, dus nog nog acceptabel Verlangens, ai zullen we het daar maar niet over hebben. Er op deze manier naar kijken is zo ontzettend zonde! Al...

Leiderschap

Leiderschap. Uren kan ik er met je over praten. Het zit in de kleine dingen die laten zien, of en hoe jij leid of lijd in je leven. Hoe lang laat jij per dag, week, maand of misschien zelfs jaren beïnvloeden door wat andere mensen doen of juist niet? Voorbeeld. Vorige...

De kracht van

De kracht van stilte De kracht van verzachten De wijsheid van vertagen De magic in het moment De magic van het zijn De magic van voelen De magic van ervaren Deze week hoorde ik, de manier waarop je lichaam beweegt is een directe afspiegeling van hoe je door het leven...

Geld op mijn pad…

Oh boy,... Over de inzichten en wijsheden bij deze foto, Kan ik een hele training maken. Hmmm Misschien doe ik dat ook wel.... Het begon, met dat ik met regelmaat geld vind hier op straat, op de meest bijzondere plekken. Telkens wanneer ik dat vind komt er snel daarna...

Geld op mijn pad?

Oh boy,... Over de inzichten en wijsheden bij deze 2 foto's, Kan ik een hele training maken. Hmmm Misschien doe ik dat ook wel.... Het begon, met dat ik met regelmaat geld vind hier op straat, op de meest bijzondere plekken. Telkens wanneer ik dat vind komt er snel...

Lieve vrouw!

Lieve vrouw Hoe kan ik je bereiken? Hoe kan ik je vinden? Niet dat je verloren bent Toch weet ik dat je zoekt. Je zoekt in jezelf en om je heen. Ik spreek op het moment dagelijks meiden&vrouwen zoals jij Weet dat ik je zie! Niet dat wat je laat zien, juist dat wat...

I touched the sun

I touched the sun Of I'm the light Of Omdat ik het light breng, kan ik de schaduw zien. Of High on my own supply Er is zoveel wat ik aan mooie quotes bij deze foto kan zetten. En er zijn oprecht geen woorden voor wat ik voel. Hoe ik me voel. Vanmorgen, gisterenavond,...
https://laposta.nl/f/ssjy3wrentzr

Lief Zijn Voor Jezelf,

voor een Spiritueel & Sexy leven !

‘Elsplora bo alma / Explore your soul’

Ja, ontdekken wie je bent DAT is wat lief zijn voor jezelf o.a. voor je kan doen.

Dat ga je leren in de 5 daagde Lief Zijn Voor Jezelf! MELD JE HIER GRATIS AAN

Wanneer jij tijd en ruimte gaat maken voor jou, alleen jou, dan ga je wellicht ontdekken wie je bent. Wat je verlangens zijn en wat JIJ belangrijk vind in het leven.

Een spiritueel & sexy leven klinkt misschien nu nog als iets dat ‘niet zo hoeft voor jou’. Je zegt dat je leven nu ‘wel prima’ is.  Is dat ook?

Wanneer je helemaal eerlijk tegen jezelf bent, kun je dan echt zeggen dat je verliefd bent op je eigen leven? Waarom je dat zou willen? Nou waarom niet! Het is jouw leven, Daar wil je toch op zijn minst heel blij van worden. waar kom je anders je bed voor uit? Omdat het moet,van je verwacht wordt?

Bianca Maria, dat klinkt leuk, ‘het kan niet alle dagen feest zijn’  of iets in die zin hoor ik je denken. Daar wil ik wel met je over in gesprek 😉 Want ja de rekeningen moeten betaald worden, en je wilt leuk leven.

Heb je 5 dagen, 10 minuten voor jezelf over a.k.a. wil je die tijd voor jezelf vrij maken? 

Wat is dat voor jou, een leuk leven. Wanneer we alle verwachtingen van de maatschappij eraf halen, wanneer we er vanuit gaan dat alles kan en mag. Wie zou je dan willen zijn? Wat zou je dan willen doen? Wanneer werkelijk alles kan, wat dan?

Dat begint alleemaal met tijd en ruimte maken voor jou.

Gewoon zoals je nu bent, want je bent helemaal goed zoals je bent. Het kan alleen beter worden.

TOF He!?

Ik ga je ondersteunen bij tijd en ruimte maken.

5 dagen op een rij gaan we dat samen doen.

Hoe en wat?

Lief Zijn Voor Jezelf 5 daagse

We starten direct na aanmelding.

5 dagen op rij een email met suport en uitleg om je te activeren

Support en gelijkgestemde in de facebookgroep, ook kun je daar met mij verbinden want daar kan je al je vragen stellen en met ons delen wat je ervaart! De plek voor verbinding en meer sparkles dus!

5 dagen minimaal 10 minuten van je tijd om te gaan ervaren wat het voor je kan doen wanneer je echt tijd en ruimte voor jezelf maakt!

Ik beloof je dit:

* Geen hogere wiskunde! Dit is zo easy dat, wanneer je 10 minuten naar ‘muziek’ kan luisteren kun je al meedoen.

* Geen moeilijke oefeningen, Je mag zitten of liggen zoals jij wilt.

* Geen vast tijd, wanneer jij aan je dag begint, ga je dit doen. Wellicht vraagt het dus wel of jij je wekker 10 min eerder laat afgaan, of dat je 10 minuten minder tijd op social media of met het lezen van de krant doorbrengt, zaken die je sws beter niet kan doen en al helemaal niet wanneer je net wakker bent.

* Gratis, het kost je niets aan geld. Wel aan tijd, energie, aandacht en toewijding. Want hoe meer jij je hiervoor inzet hoe meer het voor je zal doen. Dat is met alles zo.

“The way you do one thing, is the way you do everthing!” 

* Wellicht een tikkie uit je comfortzone, well that’s where the magic happens! Wat heb je te verliezen?

* Mee doen is op eigen risico!  Want wellicht dat je langer door wilt gaan en dat het dus een blijvende verrandering met zich meebrengt.

* Meer magic! Het is zo kinderlijk eenvoudig wat we gaan doen en juist daar zit de magic in!

* Geen adertejs onder het gras! Ik ben dit nu zelf een paar dagen aan het doen, ik ervaar echt zoveel moois, dat gun ik jou ook! 

That’s it! 

Natuurlijk kun en mag je contact met mij opnemen om direct of na deze 5 dagen met mij samen te gaan werken, Dat is natuurlijk geheel aan jou! 

Nog even samengevat: 

* 5 dagen 

* gratis quq geld niet qua energie en tijd

* na aanmleding kan je direct beginnen je hoeft niet te wachten tot morgenochtend!

* Iedereen kan en mag mee doen

* minimaal 10 minuten per dag

Ik zie graag je aanmelding verschijnen! Dan zie ik je daarna in de facebookgroep. 

Ben je niet zo van de facebook wat ik kan begrijpen, dat is een keuze die bij jou ligt, je kan er ook het mooie van inzien. Voor nu is daar de support! 

Liefs Bianca Maria a.k.a. Magicmaker

Lief Zijn Voor Jezelf voor Spiritueel & Sexy leven