Wat zeggen anderen ervan?

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren. Bianca laat je op je gemak voelen bij binnenkomst en tijdens de behandeling ook. Het is leuk om te horen wat bepaalde oliën voor je kunnen doen en waarvoor ze bestemd zijn, Bianca legt dit haarfijn uit en weet echt waarover ze praat. Daarnaast is de massage heel relaxed, fijn en prettig. Er staat een goed massage bed, niet zo’n dunne waarop je na een kwartier niet meer lekker ligt, maar een fijn stevig bed. Ook komen de essentiële oliën bij binnenkomst al tegemoet door de diffuser en hangt er een relaxte vibe door de muziek.

Ik zou deze behandeling zeker aanraden. Zeker voor mensen die stress en spanning in het lijf en hoofd ervaren, voor mensen die gewoon willen genieten en voor mensen die het lastig vinden om zich over te geven aan de behandelaar. Bianca zorgt er namelijk voor dat je je op je gemak voelt waardoor je je kan overgeven aan de behandeling, ze zorgt er voor dat je dingen los kan laten en ze zorgt ervoor dat je met een heel relaxt en fijn gevoel de massage bank af rolt.”

Debby, 37 Rotterdam

Voldeed het aan je verwachting?

Absoluut, ik vind Bianca een fijn persoon die je ook begeleid in het proces, dat maakt dat het zowel voldeed aan de verwachtingen als dat het mij positief verraste, het effect van de oliën.

Tijdens de behandeling voelde ik energie stromen. Het bijzondere is dat ik de dag erna minder last had van de uitstraling in mijn hand (die elke nacht ‘verkrampt’ vanuit mijn nek). De 1e paar dagen was dat aanzienlijk minder, dat maakte dat ik die fysieke kant interessant vond om te kijken wat er na 10 jaar andere behandelingen te onderzoeken wat er nog meer mogelijk is. Maar ik merkte nog meer: ik kon mijn energie beter beschermen en was intuïtief heel sterkWat heb je de dagen erna nog ervaren?
Voelde me wat meer ‘in mijn lijf’, minder ‘blokkades’ en vaste stukken.

Aan mensen met ‘bijzondere’ klachten, die niet zo 1,2,3, regulier terecht kunnen adviseer ik dit sowieso, omdat er energetisch altijd iets mogelijk is. En ook gewoon aan mensen die graag goed voor hun lijf zorgen.

Claudia, 32 Ammerstol

“De eerste keer voelde ik me voor de behandeling een beetje gespannen omdat het toch de eerste keer is dat je zo’n behandeling ondergaat. De tweede keer was het al een stuk fijner omdat je een beetje weet wat er gaat komen. Tijdens de eerste behandeling was ik niet geheel ontspannen omdat je toch een beetje aan het focussen bent op het geen wat er allemaal gebeurd maar de tweede keer was dit al veel beter. Na de eerste behandeling moest ik het e.e.a. even verwerken en kwam ik tot de ontdekking dat het meer met me deed dan ik had verwacht. Na de tweede behandeling heb ik er veel meer van kunnen genieten omdat het niet allemaal meer nieuw was.

Ik zou deze behandeling zeker aan andere mensen aanbevelen. Deze behandeling is voor iedereen aan te bevelen. Deze behandeling zal zeker positief bijdragen aan diverse klachten maar is ook zeker aan te bevelen als je geen klachten hebt i.v.m. het feit dat er gebruik gemaakt word van Essentiele Oliën “

Lorenz, 46, Veenoord

De behandeling door Bianca heb ik als zeer prettig ervaren. Niet alleen heeft ze de juiste skills en veel kennis over het lichaam en de oliën die ze gebruikt, maar ze maakt de ontmoeting prettig en persoonlijk. Buiten de “standaard” behandeling besteedt ze extra aandacht aan wat je (niet eens wist) dat je nodig hebt.

Als persoon ben ik nogal druk en stressig, dus een massage is altijd wel een (kort) fijn ontspannen momentje. Het effect van deze behandeling op mij was dat ik super relaxt werd en mijn volle hoofd rustig werd. Niet alleen het directe moment erna (want dat doen de meeste wel), maar het effect bleef nog dagen erna merkbaar!!

Ik ga zeker nog eens langs.

Mocht je het spannend vinden om naar een massagesalon te gaan, zou ik Bianca zeker aanraden. De sfeer is relaxt en ongedwongen en ze stelt je op je gemak waardoor je de behandeling volledig kan ondergaan.

Mijke, Rotterdam

Bianca heeft een heel fijne manier van masseren en voelt precies waar de spanning in het lichaam zit en vooral belangrijk: waar deze vandaan komt. Door haar kennis van het menselijk lichaam, weet ze dan ook precies waar het beginpunt van de pijn zit die uitstraalt door het lichaam. Aan dat punt wordt dan ook net wat meer aandacht aan besteed.

Hoe voelde je je voor, tijdens en na de behandeling?

Ervoor gespannen en veel pijn, tijdens de behandeling ontspande ik langzaam en voelde ik de tintelingen in mijn lichaam, welke ontstaan door de energie van Bianca en de behandeling met de oliën. Na de behandeling voelde ik me ontspannen, met minder pijn. Voor helemaal geen pijn zijn meerdere behandelingen nodig natuurlijk. Dat zal niet in één keer opgelost zijn.

Sandra, 39 Schiedam

Als zelfstandig ondernemer kun je makkelijk de balans tussen werk en privé te lang oprekken. Goed voor jezelf zorgen blijft belangrijk. Regelmatige massages zijn voor mij onderdeel van dat goed voor
mezelf zorgen. Als ik druk ben nog extra.

Bianca is heel relaxed en je voelt je meteen op je gemak. Ze neemt de tijd voor je en masseert je met aandacht voor alles wat je aangeeft en wat ze voelt. Ik kan massages door Bianca je zeker aanbevelen!

Vanessa, 37 Oud-Beijerland

Bianca heeft een erg prettige en persoonlijke aanpak. Er word geluisterd naar je klachten/vragen, en word goed gekeken naar hoe het voor jou het beste kan helpen.

De uitleg over het gebruik van essentiële olie is erg fijn. Bianca heeft veel kennis, ook op andere gebeiden, en ze merkte heel goed op hoe ik me voelde en daar kreeg ik later terug koppeling van, dit samen met veel tips over hoe ik ook thuis nog aan mezelf kan werken. Dit heb ik als erg prettig ervaren.

Ik viel in slaap, dat leek voor mij alsof ik wat gemist had. Bianca wist me te vertellen dat ‘in slaap vallen tijdens deze behandeling’ een goed teken is. Dat stelde mij erg gerust.

Ik was tijdens en na afloop was er erg ontspannen, zelfs de dagen erna was ik minder snel uit mijn doen door mogelijke irritatie uit mijn omgeving. De pijn in mijn schouders, was na de 2de behandeling echt weg en is ook niet meer terug gekomen. Daar ben ik erg tevreden over.

Door de manier waarop Bianca werkt, zorgt ze er voor dat je niet allen lichamelijk maar ook geestelijk helemaal tot rust komt. Dus juist ook als je denkt dat je het niet perse nodig hebt, is het een goede keuze om wel te gaan. Je krijgt dus eigenlijk veel meer dan bij een ‘normale’ massage.

Anoniem, 40 Den Haag

Ga je mee op reis, naar meer MAGIC in jou leven?