Dushi Curaçao

Curaçao here we come!

6 t/m 10 sept 2022,    Geboekt

5 t/m 9 okt 2022,

4 t/m 8 nov 2022.


Dus pak je agenda er nu direct bij, voel welke maand voor jou goed voelt en laat mij weten wanneer je er bent, zodat we samen 5 dagen magic gaan maken!  

In 5 dagen ga ik je onderdompelen in waarvan ik voel dat ‘lief zijn voor jezelf’ voor jou mag zijn.

Lekker in het ochtend zonnetje mediteren, met je voeten in de zee, voelen wat het antwoord mag zijn op een van de vele ‘lastige’ vragen die ik je ga stellen. Met een lekker smoothie in je hand weer ‘landen’ na een heerlijke energetische massage in jouw appertement of hotelkamer want ik kom naar je toe!

Hoe wordt het nog beter dan dit?

5 Dagen tijd en aandacht voor jou.

We starten dag 1 aan het strand, want er is geen betere plek om een dag te beginnen als met je voeten in het helder blauwe water. We sluiten dag 5 af met een volle maan ceremonie, dat hoef je alleen maar te ontvangen 😉

Alles daar tussen in, is afgestemd op jouw behoeften en wensen. Dit is aan verranderingen onderheven, dit omdat het echt helemaal afgestemd is, dus omdat jij verranderd is er voor mij ruimte om de planning daar op aan te passen.

Alles (wat in mijn mogeluckheden ligt) voor jou!

Zodat jij gaat voelen, hoe mooi je bent, dat je het ZOOO waard bent om de beste versie van je leven te leven. Dat jij voelt waarom je de verantwoording voor jou leven wilt en gaat nemen. Dat je gaat genieten omdat het daarom draait in dit leven.

Klinkt het allemaal te mooi om waar te zijn? Neehoor.

Dit alles is 1 beslissing van je verwijderd. Nu weet ik dat niet iedereen beslist zoals ik dat doe. “Het voelt goed, dus gaan”

Wat je mag doen, niet alleen bij deze beslissing, echt bij elke beslissing. Stel jezelf de vraag: kies ik voor liefde of angst? Want elke keuze die je maakt is daar naar terug te brengen.

“The way you do one thing, is the way you do everything”

Ik help je hier graag bij. Ik begrijp dat je denkt,  ‘hoe weet ik nu of die 5 dagen op Curaçao iets voor mij zijn? Is 5 dagen niet wat veel? Wat leer ik dan of wat krijg ik dan?”

Er zullen vast wel meer vragen zijn die door je hoofdspoken nu. Dan is de eerst stap die je nu mag zetten, rustig ademhalen! Geef jezelf de ruimte om te zakken naar je hart. Daar zitten nameluck de antwoorden. Je hart weet wat goed voor je is, zonder dat je dat met je hoofd logisch kan verklaren.

5 Dagen op Curacao gaan je:

* Rust en ruimte voor jezelf en gevoel geven

* Leren welke patronen je niet meer dienen en je begint direct met nieuwe!

* Leren los laten op jou, klein en middelmatig houdt

* Laten ervaren wat er kan ontstaan wanneer jij voor jezelf kiest

* Laten verbinden met je gevoel voor meer magic in jou leven

* Laten ervaren hoe het is om vanuit ‘flow’ te leven en wat je dat kan opleveren

* Laten ervaren hoe het is wanneer je meer verbind met de natuur en haar cycli en deze voor je laat werken

* Plezier, tranen van lachen en verdriet en je eigen sexyness laten voelen

En nog zoveel meer!

Dit is een reis die je maakt voor en met jezelf. De magic gaat al stromen wanneer je de beslissing neemt. Zo werkt het universum nameluck.

Wil je, mij je vragen persoonluck stellen? Dat kan! Boek je moment hier! 

Zie ik jou op Dushi Curaçao?

Liefs Bianca Maria a.k.a. magicmaker

Retraite

Ga je mee op reis?

Ontdekken waar de Magic voor jou ligt?

Curaçao = Genezing van je hart

Ga je mee op reis, naar meer MAGIC in jou leven?