Vragen?

Wellicht heb je net zoals anderen nog wat vragen omtrant hetgeen je net gelezen hebt, dat gebeurt vaker. Dus hier staan de meest gestelde vragen met mijn antwoord. Er is geen goed of fout en ik ben dol op mensen die vragen stellen. Dus heb je na het lezen van alle informatie op mijn website en het lezen van deze pagina nog meer vragen, stel ze mij. Vul je gegevens en vraag hier in en je krijgt persoonlijk antwoord.

Waarom is massge goed voor mij?

 

Hoe kan massage jou helpen?

  • Het verhoogd je weerstand. Dus het is een ondersteuning voor je immuunsysteem.
  • Het ontspant je spieren, dus kan helpen met het verminderen van pijn.
  • Het ondersteund je bloedcircuatie
  • Het helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.
  • Het zorgt voor rust door o.a. het verlagen van je bloeddruk.

Eigenlijk zorgt het ervoor dat je lichaam beter in staat is zichzelf te helen. Dat is iets waar ons lichaam heel goed in is. Echter door o.a. stress, pijn en andere minder goede keuzes is het wat lastig voor je lichaam geworden om goed voor je te zorgen. Tijdens een massage ontspan je, neemt pijn af en keert de rust en de ook de kracht terug van je eigen systeem. Dus ook als je geen directe klachten hebt is het heel verstandig en lekker om met regelmaat een massage te ontvangen. Je huid vind aanraking overigens ook echt fantastisch, dus je doet er jezelf een groot plezier mee!

Wat is een iTOVi bodyscan?

Zoals op de foto te zien is, is de scan een klein ‘apparaat’. Echter is hij groots in zijn resultaat.

De iTovi bodyscanner stuurt via huidcontact lichte electronische frequenties door je lichaam(deze voel je niet!), zo worden er 273 punten (biomarkers) gescant. De uitkomst van die scan “vergelijkt” hij met de frequenties die in de oliën zitten. Het resultaat is te zien in je persoonlijkrapport wat verschijnt op de app. Dit rapport geeft de disbalans (lichamelijk of emotioneel) weer. Dit koppelt hij aan de producten van dōTERRA waaruit het advies volgt.

Eigenlijk is het scanrapport een reflectie van hoe het met je gaat, de wel bekende spiegel die je voorgehouden wordt, en dan wetenschappelijk onderbouwt. Tof hè wat de technologie allemaal voor je kan doen.

Wat is een AromaTouch behandeling?

Een AromaTouch™ behandeling, verklapt in de naam al een beetje wat dat is. Het is een lichte vorm van massage waarin in 8 essentiële oliën centraal staan. De AromaTouch behandeling bestaat uit 4 stappen: stressvermindering, versterken van het immuunsysteem, verminderen van ontstekingen in het lichaam en het verbeteren van de communicatie tussen weefsels en organen via het zenuwstelsel (homeostase).

De manier van werken en de keuze voor de olie is hierin vast gelegd. Deze behandeling is een erg prettige eerste kennismaking met een massage en essentiële oliën, los van de voordelen van een massage krijg jij hierbij ook alle voordelen van de oliën. Bij veel lichamelijk klachten en emotioneel uit balans zijn, is deze behandeling bijzonder geschikt.

De AromaTouch behandeling kan ondersteunend werken bij pijnverlichting, stressverlichting, het geeft je lichaam de kans om balans en harmonie te vinden.

Wat is energetisch werken?

Heel letterlijk is dat werken met energie. Wellicht heb je wel eens gehoord van Reiki of magnetiseren. Of misschien herken je het zelf ook wel eens, dat je iets ‘al wist’ zonder dat het uit gesproken is, of dat je voelt dat de sfeer in de ruimte niet is wat het lijkt. Of dat je toevallig iemand tegenkomt waar je paar dagen geleden nog aan dacht.

Dat is allemaal energie. Energie is er altijd en overal. Ik heb het voorrecht om deze energie heel goed te kunnen voelen en sturen. Ik kan dus voelen waar jij pijn hebt of waar je mee zit. Dat voel ik zo sterk dat het voelt alsof het van mij is. Ik heb geleerd hoe ik daar mee om kan gaan en beter nog, hoe ik jou kan helpen. Dat is dus ook wat ik met liefde extra bijdraag tijdens een massage.

Wanneer je dus bij mij komt voor een massage krijg je dit er altijd als extra cadeau bij. Doordat ik gevoelsmatig dus altijd precies weet wat jij nodig hebt, ook als er niet over gesproken wordt, krijg je dus altijd wat je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat de massage bij 80% van de mensen nog zeker een week of 2 ‘door werkt’. Dus het stopt niet als je weer naar huis gaat.

Welke behandeling is het meest geschikt voor mij?

Heb je nog nooit een massage gehad? Ben je helemaal onbekend met essentiële oliën? Dan de de AromaTouch ideaal voor jou. Deze behandeling laat je op een prettige manier kennismaken met zoveel een massage als de oliën.

Je bent al een aantal keer bij mij (of iemand anders) geweest voor een ontspannings massage, je hebt al eens ervaren wat de oliën voor je kunnen doen en je wilt nu echt aan de slag gaan om goed voor jezelf te zorgen, dan is de iTOVi bodyscan & massage ideaal. Dit zorgt ervoor dat je hoort waar je nu precies behoefte aan hebt zowel lichamelijk als emotioneel en daar wordt ook direct aan gewerkt.

Kan ik de essentiële olie ook los kopen?

Jazeker kun je de essentiële oliën ook los kopen. Dit kan je doen voor of na een beahdenling, tijdens de workshops of door mij een bericht te sturen met wat je wilt.

Ook bestaat er een mogelijkheid om zelf je bestelling online te doen, je ontvangt dan direct 25% op je aankoop. Hierover hoor je meer tijdens de workshops. Of stuur mij een bericht.

Waarom is water drinken na een behandeling zo belangrijk?

Tijdens een behandeling en zeker in combinatie met energetisch werk, gebeurt er heel veel in je lichaam. Een massage helpt je lichaam o.a. om afvalstoffen op te ruimen, dat doe je o.a. door te plassen. Om je lichaam dus te helpen bij dit proces drink je water. Omdat er ook veel in je energie veranderd, kun je wat lichter in je hoofd zijn, ook hier helpt het water drinken bij.

Omdat ik, als geen ander weet hoe belangrijk het is dat het water wat je drinkt van goede kwalitieit ‘moet’ zijn, heb ik de allerbeste waterfilter in mijn praktijk staan, zodat ik zeker weet dat het water wat je drinkt ook echt iets bijdraagt en goed door je lichaam word opgenomen.

Hoevaak 'moet' ik een behandelingen hebben voordat ik wat voel/merk?

Het is per persoon verschillend wat je direct voelt. 99% Van de mensen die gaat met een meer ontspannen gevoel naar huis. Afhankelijk van je klachten heeft de een minder pijn en de ander voelt zich direct veel fijner. Ik hoor reacties van “meer rust in mijn hoofd’ tot ‘minder spierpijn’.

Verder komt 90% van de mensen minimaal 1x in de maand. Wat er aan bijdraagt dat je werkt aan een langer termijn oplossing, dat is altijd beter dan een ‘quick fix

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Kan je afspraak onverwacht echt niet door gaan? Dat kan gebeuren. Meld dit tijdig! Meld je dit binnen 24 uur voor de afspraak, dan ben ik wel genoodzaakt om een deel van de kosten in rekening bij je te brengen. Neem altijd contact met mij op, wanneer je wilt annuleren. We kunnen namelijk dan samen kijken naar wat er wel mogelijk is.

Ga je mee op reis, naar meer MAGIC in jou leven?