Nu boeken

Laat de energie van Curaçao je helpen te transformeren. Laat los wat je niet langer dient!

We zijn allemaal uniek, maar de meest inspirerende mensen hebben een aantal overeenkomsten. Jij kunt daar bij horen. Neem een kijkje naar jouw persoonlijkheid en je kwaliteiten. Pas hier en daar wat aan om je te helpen bij het succes dat je wilt bereiken.

Laat je leiden door ons om uit je comfortzone te stappen. We gaan van de mini-me naar de maxi-me in jezelf.

Kom naar Curaçao en maak van je dromen je doelen.

We weten allemaal dat je alles in je hebt om de beste versie van je leven te leven. Op Curaçao laten we je zien hoe je daar je kracht van maakt.

Ben jij er klaar voor om de beste versie van je leven te leven?

Kom naar Curaçao en laat los wat je niet langer dient.

Wat wij je bieden:

 

Standaard pakket Lief zijn voor jezelf pakket
1 Persoonlijk intakegesprek van 60 min. 
Voorbereidend huiswerk voor je juiste mindset.
Retour ticket van KLM X
Ontvangst op vliegveld van Curaçao, transfer van en naar het appartement. X
Appartement voor de duur van de training. X
11 Daagse intensieve training minimale waarde €8000.- werkelijke waarde onbetaalbaar  
Huurauto voor de duur van de training.  X
Exclusief en persoonlijk werk/naslag boek en een aantekeningenboek (noodzakelijk) waarde €197
Werkmateriaal t.w.v. minimaal €274.-  
Lunch, water en fruit tijdens de trainingsdagen  waarde €147.- 
Boodschappenpakket bij aankomst t.w.v. 50.-   X

Excursies Caracasbaai, Fort Nassau, Willemstad Fort Amsterdam, Sethe Boka, Westpunt en Kenepa Grandi. 
(Incl, vervoer, lunch, water en fruit, entree bij Sethe Boka) T.w.v. 279.-

1 Jaar lang elke maand een Q&A sessie van 30 min om er voor te zorgen dat je in de juiste flow blijft. T.w.v. €381.-
Pakket met oliën en producten van Doterra. T.w.v  €1161.34 X

1 Persoonlijk intakegesprek van 60 min. Vooraf stuur ik je een intakeformulier per e-mail dat je voor het gesprek ingevuld terug dient te sturen.

Opdrachten om thuis uit te voeren. Om met de juiste mindset op Curaçao van start te gaan. Dit dien je  in te leveren voor vertrek. Anders kun je niet starten.

12 daagse intensieve training minimale waarde €8000.- werkelijke waarde onbetaalbaar. De training is zo opgebouwd dat het niet mogelijk is om onderdelen te missen of los te volgen. Maak tijdens deze dagen geen andere plannen! Het is belangrijk om bij alle onderdelen te zijn. Dit geldt voor zowel de ochtend- als de middag- en avondsessie! Het programma is afwisselend. De trainingen zullen afgewisseld worden met ontspannings massages en andere ontspanningsoefeningen.

Compleet pakket van doterra voor gebruik tijdens het verblijf op Curaçao en thuis. Dit pakket twv. €1161.34 bestaat uit 27, 100% natuurlijke oliën, 8 verzorgingsproducten,  een diffuser en 25% korting op je vervolg bestellingen van Doterra. Kijk hier welke oliën tot het pakket behoren.

Je hebt geen zin / tijd om zelf je ticket, verblijf en auto te regelen? Wij doen het graag voor je en hebben het juiste netwerk. Wat kun je verwachten

Een retour ticket van KLM. Omdat we alleen het allerbeste voor je willen.  We ontvangen je op het vliegveld van Curaçao plus transfer van en naar het appartement. Omdat we snappen dat je in je vrije tijd ook graag zelf op pad gaat, staat er tijdens de trainingsdagen een auto voor je klaar.  Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk rust is tijdens de training, regelen we een fijn appartement voor je op de locatie waar we ook de training verzorgen. Omdat de eerste dag een lange dag is met veel indrukken, zorgen we ervoor dat je ontzorgt word. Er zal een boodschappenpakket bij aankomst t.w.v. 50.- voor je klaar staan.

Het advies is om samen met je (zaken)partner deel te nemen aan deze training.  Zodat je samen het proces doorloopt. Sommige transformatieprocessen zijn simpelweg niet uit te leggen.

Reserveer hier je deelname

Standaard-pakket ; waarde €9278.-  Je investering €5000.

Je (zaken)partner kan zijn deelname reserveren voor €999.- Dit geldt alleen als jullie samen boeken en het op 1 factuur komt.

Betaling mag in termijnen. Dit gaat in overleg. Je zorgt zelf voor de juiste motivatie en een ticket, hotel, huurauto en reisverzekering

Lief zijn voor jezelf pakket; waarde €12.669.34  je investering €7994.34

Je (zaken)partner kan zijn deelname reserveren voor €1499. Dit geldt alleen als jullie samen boeken en het op 1 factuur komt. Jullie verblijven in een 1 slaapkamer-appartement bij Curiñjo.

Betaling mag in termijnen. Dit gaat in overleg. Je zorgt zelf voor de juiste motivatie en een reisverzekering

Prijzen zijn excl btw.

De VIPcoacing op Curaçao is niet geschikt voor iedereen. Het is hard werken en het zal regelmatig veel van je aanpassingsvermogen vragen. Aarzel daarbij je niet om uit je comfortzone te stappen. Je gaat los laten wat je niet langer dient. Daarbij zal er weerstand ontstaan vanuit je verstand maar je bent bereid om hier doorheen te breken. Je bent bereid om al de processen te doorlopen! Ook al is het niet wat je gewend bent, je doet wat nodig is. Met een super mooi resultaat als beloning.

Het is te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid deze informatie door te lezen.  Je bent op elk moment verantwoordelijk voor je eigen leven en de beslissingen die je hierin neemt.

Reserveer hier je deelname