Over mij

Dit ben ik, Bianca van Hal. “Ik geloof in de kracht van ontspanning!”

 

“Ik ben er van overtuigd dat als we vaker en bewuster een moment van ontspanning creëren en naar onze intuïtie luisteren,

we echt de beste versie van ons leven leven!

Ook geloof ik in de aantrekkingskracht van dankbaarheid. Hoe meer dankbaarheid je uit,

des te meer je op je pad krijgt om dankbaar voor te zijn!”

 

Waarom ik dit werk doe?

Jarenlang had ik geen idee wie ik was of waar ik echt blij van werd. Deze vragen maakten me moe  en ongelukkig, mijn lichaam functioneerde alles behalve goed. Ik begreep mezelf niet en mijn omgeving begreep mij niet. Mijn onzekerheid hield me vast op mijn plek. Ik durfde ook niet echt voor mezelf te kiezen, wilde graag de erkenning van mijn omgeving. Hoe goed ik ook mijn best deed, echte erkenning bleef uit. Geen voldoening uit de keuzes die ik maakte. De vraag “is dit het nu?”  en veel lichamelijke pijn eindigde in een burn-out. Ik raakte zelfs mijn baan kwijt.

Het moest ook anders kunnen! Ik zocht hulp bij een coach. Meerdere keren op verschillende gebieden. Zo leerde ik meer op mezelf te vertrouwen en naar mijn intuïtie te luisteren. Door de jaren heen leerde ik hier steeds meer over. Ik leerde hierop te vertrouwen. Ik sta krachtig in het leven. Dat is wat ik iedereen gun!

Toen ik de stap zette om vol overtuiging te vertrouwen op mijn intuïtie was er geen weg meer terug. “The sky is the limit”.  Ik verhuisde naar Mill en startte mijn bedrijf (2014). Ik zie steeds meer mensen die ook worstelen met hun gevoeligheid, snel overprikkeld zijn, zichzelf voorbij lopen en niet weten waarvoor te kiezen. Of niet helemaal zichzelf durven of kunnen zijn. Dat is zo jammer. Als jij niet voor jezelf durft te kiezen word je niet gehoord, terwijl jouw aanwezigheid wel heel hard nodig is!

Persoonlijke ontwikkeling.

Sinds ik mijn bedrijf ben gestart, is mijn persoonlijke ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan. Ontzettend vaak gevallen en weer sterker opgestaan. Zoveel moois geleerd om ook weer door te geven! Want dat is wat ik het liefste doe : jou helpen om vol zelfvertrouwen naar je gevoel te luisteren zodat jij ook de beste versie van je leven leeft!

1 april 2017 vierde mijn bedrijf haar 3-jarig bestaan! Dat is sowieso iets waar ik mega trots op ben. Dat feest vierde ik op Curaçao! Dat was helemaal tof! Een kinderdroom die uit kwam!  Wil je weten hoe ik het heb ervaren? Kijk hier! Ik was namelijk op Curaçao met een cliënt voor 11 dagen 1 op 1 coaching! En dat was een cadeau op zich.

Wil jij weten hoe ik van mijn hooggevoeligheid mijn kracht heb gemaakt? Lees dan mijn blogs! Daarin neem ik je mee naar de wondere wereld van hsp-er en onderneemster zijn. Van salsadansen tot verhuizen. Alles verwerk ik in een blog vol humor en inspiratie.

Mijn inspiratie haal ik dus uit alles wat ik hoor, lees, zie en ervaar. De vragen van vrienden en mijn cliënten, alles wat ik kan gebruiken, zal ik gebruiken om mezelf te ontwikkelen.  Zodat ik jou kan helpen je innerlijke stem te horen. Ben jij er klaar voor? Ik wel!

Love Bianca,

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het nooit te laat is om de eerste stap te zetten voor het leven van de beste versie van je leven.”