Wat zeggen anderen?

Prachtige ervaringen

 • “Ik mag al langere tijd gebruik maken van Bianca haar kwaliteiten .

  Ze heeft mij enorm geholpen, middels haar massage , maar ook zeker middels haar levens motto , lief zijn voor jezelf , ze neemt alle tijd voor je en is gewoon heel duidelijk in hoe zij voor jou de mogelijkheden ziet.”

 • “De massage was prettig ( niet te hart, niet te zacht). De rust die jij hebt straal je ook helemaal uit in de massage. Ik moet zeggen dat ik ook totaal niet zenuwachtig was. De sfeer was erg prettig. Prettige muziek op de achtergrond en ik voelde me eigenlijk meteen thuis. Je bent ook een heel fijn mens om een gesprek mee te voeren. En bovenal vind ik jou eigen ervaring ook prettig om te horen. je hebt dingen zelf meegemaakt waardroor je precies weer hoe het voor iemand kan zijn. De positiviteit die je in je hebt en die je uitstraalt naar andere vind ik erg pretig.

 • om een gesprek mee te voeren. En bovenal vind ik jou eigen ervaring ook prettig om te horen. Je hebt dingen zelf meegemaakt waardoor je precies weet hoe het voor iemand kan zijn. De positiviteit die jij in je hebt en die je uitstraalt naar andere vind ik erg prettig. Het zweverige gevoel dat ik altijd bij zulke dingen heb gehad straal jij niet uit. Jij maakt het juist minder zweverig. Ik hoop dat ik over een bepaalde tijd net zo positief in het leven kan staan en kan genieten van de dagelijkse dingen zoals jij dat nu ook doet.

 • “Ik kwam voor pijnlijke rug, energie die niet lekker stroomde en vragen over belangrijke zaken in het leven. Ik heb meer rust. Ik ervaar een betere doorstroming van energie. Ik heb nu een heldere kijk op levensvragen” 

 • We praten altijd ergens over, dat vind ik super tof en daar ben ik ook ontzettend dankbaar voor!!!!!!!!!!!!!!! Dat kom ik niet vaak tegen, het zijn over het algemeen roddels, daar ben ik zelf niet zo van. Massages is ontspanning, slapen? Echt niet, ik wil geen seconde missen, hihi. Workshop: schilderen, hangt op m’n slaapkamer aan de muur te pronken. Als ik er naar kijk kom ik nog sneller in m’n meditatie modus. Waar ik de laatste massage van onder de indruk ben was dat ik het gevoel had dat je met je handen in m’n lijf zakte. Fysiek voelde ik je handen op m’n lichaam en op een 1of andere manier zakte het erin, erg bijzonder!!!!! Voel het nu nog!!

 • “Ik kan het zeer zeker aanraden, ben in behandeling voor de pijn, de behandeling is (zelfs voor mij iemand met veel pijn ) aangenaam en……ik heb er baat bij en kan er beter mee omgaan, daarnaast heeft Bianca ook nog een luisteren oor. Ik ben haar dankbaar !!! 

Waarom zou je me aanbevelen?

 • “De informatie over chakra’s en energie is erg prettig de juiste diepgang. Duidelijk en een fijne manier om een onderwerp wat soms als zweverig word gezien op een niet zweverige manier word uitgelegd.”

 • “De aanraking is precies goed. Niet te hard of te zacht.”

 • “De oefeningen zijn heel nuttig, ze helpen je ook overdag meer bewust te zijn van wat je ervaart.”

 • “De oefeningen zijn laagdrempelig en brengen voelbaar meer rust. Makkelijk in te passen in een drukke dag.”

 

 Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Kijk hier.