100 dagen uitdaging, doe jij mee?

door | 2 jul 2022 | 0 Reacties

Heey mooi mens,

Ja ik ben er even met iets helemaal anders acties die in mijn webshop staan, of het toffe wat ik de komende weken nog met je ga delen aan kortingen, nameluck mijn 100 dagen uitdaging waaraan jij op jou manier misschien ook wel mee wil doen.

Sinds een maand of 2 ben ik heel actie boeken aan het luisteren, ik weet hoe belangrijk dat is en ervaar ook nu weer de mindset-shift die dat teweeg brengt.

1 Ding is mij nu opnieuw weer heel duideluck geworden op een nieuw niveau in mijn bewustzijn.ALLES en dat echt ALLES wordt bepaald door onze gedachten.

Dat kan zijn dat wat we onbewust denken, onze overtuigingen, de gedachtes voor een actie of iets wat we uitspreken.
Dus echt al onze gedachten, ze zijn de software waar we op draaien (dat is zeker niet nieuw voor me).
Het mooie, JIJ en dan ook alleen JIJ kan die software dus updaten of herprogrameren zodat je precies dat gaat denken wat toevoeging geeft aan het leven dat je wilt.Ik weet hoe krachtig het voor je kan werken wanneer je keuzes maakt en daar direct actie aan koppelt.
Daarbij komt dat ik de verantwoording voor mijn leven wil nemen, jij toch ook? Dat betekend nameluck dat je in staat bent om te sturen en om precies dat in je leven aan te trekken wat je wilt, zodat je leven er precies zo uit gaat zien als jij wilt.Het mooie is dat je nu nog niet hoeft te weten hoe dat leven er dan precies uit moet zien, dat kan nameluck ‘onderweg’ aangepast worden.

Wel zullen we het er over eens zijn dat er op één of meerdere vlakken in je leven nog wat meer magic mag ontstaan, wil je meer vrijheid voelen, wil je meer liefde zijn en toevoegen en wil je meer verbinding, meer plezier, gemak en speelsheid.

Bij mij in ieder geval wel.
Ik wil meer verbinding met de mensen om mijn heen
Ik wil meer financiële vrijheid
Ik wil meer liefde zijn, geven en ontvangen
Ik wil meer plezier en gemak in mijn leven
Ik wil meer bijdragen aan mijn gezondheid
Ik wil mij meer kwetsbaar en open opstellen
Ik wil meer van mijn verlangens laten stromen

Dat betekend niet dat het nu ‘slecht’ is of dat ik niet blij ben.
Juist wel, Ik heb vanmorgen al geschreven waar ik dankbaar voor ben, dat kan ik ook echt zo voelen en dat is een heel uiteenlopend lijstje.

Ook voel ik aan alles dat er meer in zit, dat telkens wanneer ik ruimte maak ‘voor het niet weten’ er meer magic ontstaat. Dat telkens wanneer ik een keuze maak, alles om mij heen mee gaat werken.Dus ik heb gisteren wat keuzes gemaakt als resultaat van alle boeken die ik heb gelezen de laatst maanden.

Ik ga elke dag voor minimaal 100 dagen 2 uur eerder opstaan (bij echt heel volle dagen zal het 1 uur zijn)

Het eerste uur besteed ik volledig aan mezelf.
Dan komen Stilte, affirmaties, Visualisatie, bewegingen, lezen en schrijven aanbod.
Stilte = stil zitten, zijn. Geen muziek. Gewoon zitten en rust. (ja ook ik dit moet dit trainen)
Affirmaties = mijn nieuwe maan wensen opschrijven en voelen wat het met mij doet
Visualisatie = bewust naar mijn vissionboards kijken en hardop lezen wat er aan tekst op staat
Bewegen = yoga en wat andere oefeningen die goed voor mij voelenLezen = een fysiek boek lezen
Schrijven = mijn gebed, dankbaarheid en evt andere dingen schrijven die opkomen

Ook ga ik weer beter letten op wat ik eet of niet. Gewoon omdat ik de behoefte voel.
Ga ik weer beter mijn voedingssupplementen nemen, mijn huid droog borstelen voordat ik koud ga douche.

Ja het is nogal een lijst, toch deed ik het meeste al. Alleen niet bewust elke dag of in de ochtend.

Het 2de uur ga ik besteden aan dit soort dingen.
Blog schrijven, podcast opnemen, boekhouding, e-mails en klanten berichten beantwoorden.
Dit zodat ik om 8 uur in de ochtend het meeste van de dingen die ik wil doen al gedaan heb, hoe gaaf is dat.JIJ kan meedoen!
Jij kan ook nu een besluit nemen om iets wat je anders wil zien direct in gang te zetten.

Je hoeft niet alles te weten.
Je kan beginnen met 2 minuten eerder opstaan, op de rand van je bed gaan zitten, rustig en bewust adem te halen, en de affirmatie te herhalen : Ik mag zijn wie ik ben. Ik mag mijn leven op mijn manier leven.

Wanneer je dat voor 100 dagen gaat doen, ga je vanzelf voelen wat het voor je kan doen.
Doe jij mee?
Kies jij iets wat je actief mee aan de slag gaat?
Download hier het 100dagen schema en start direct!
Laat het mij weten en we kunnen elkaar supporten, hoe leuk zou dat zijn?! Maak er een mooie dag van!

Liefs Bianca Maria a.k.a. magicmaker!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *