‘Prinses’

door | 2 okt 2015 | 2 reacties

‘Prinses’

Met deze titel begint serieus mijn eerste blog. Weken/ maanden loop ik al met het idee om te gaan bloggen. Allerlei stemmetjes in mijn hoofd weerhielden mij hier echter van. Tot ik vanmorgen tegen een cliënt zei: “Doe dingen waar je als een kind zo blij van wordt”. Daarmee vielen ook bij mij een aantal dingen op zijn plek.

roze lief zijn voor jezelfDus laptop aan en typen maar. Waar word ik blij van? Roze! Dat is zeker één van de dingen waar mijn hart een sprongetje van maakt. Het maakt niet zoveel uit wat… als het maar roze is. Zo kocht ik een aantal weken geleden een groot roze wijnglas met de tekst “Princess” er op in glitters. Uiteraard. Daar word ik nu zo blij van. Gewoon omdat het kan, drinken uit dat glas. Telkens als ik een slok neem voel ik me dan zo blij als een klein kind en ook nog telkens een klein beetje meer die prinses.

Waarom een prinses? Die hebben mooie roze jurken, mooie kastelen met nog veel mooiere tuinen, dansen en zingen heel de dag. Doen dingen waar ze blij van worden. Dus telkens als ik een slok drink uit mijn prinsessenglas, word ik blij. Daarmee zend ik positieve energie uit, die ik ook weer terug krijg. Daardoor krijg ik nog meer dingen om dankbaar voor te zijn. Zo zorg ik er dus zelf voor dat mijn positieve cirkel steeds groter wordt en ook constant blijft!

Wat doe jij om jezelf gelukkig te maken? Of wat zou je willen doen? Zijn jouw stemmetjes in je hoofd ook zo geweldig goed in het jezelf naar beneden halen? Bedenken ze ook veel meer nadelen dan voordelen bij elke nieuw idee dat bij jou naar boven komt? Doe eens gek! Luister niet naar die stemmetjes en volg je gevoel! Ga dát doen waar je zo blij van wordt als een kleinmagic liefzijnvoorjezelf kind. Ga dat doen wat je laat stalen! En die eerste stap buiten je comfortzone is eng! Dat is iets wat zeker is. Maar geloof me, het is zo ontzettend de moeite waard! Probeer elke dag iets te doen waar je gelukkig/blij van wordt. Ben er dan ook bewust dankbaar voor. Denk er aan voor dat je in slaap valt, dat sluit de dag zo fijn af.

Ik pak nog lekker blij een slok water uit mijn mooie roze prinsessen glas!

 lief zijn voor jezelf blijGeniet van je dag en doe eens lekker gek

Liefs Bianca

2 Reacties

 1. Conny

  Hoi Bianca. Bij het lezen van je eerste 2 blogs werd ik blij van jou geweldige tekst en blijdschap die je uitstraalt in het schrijven.
  Ga zo vooral Door. Liefs je nicht Conny

  Antwoord
 2. Marian

  Go girl

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *