Energetische verbindingen

door | 1 mei 2021 | 0 Reacties

Energetische verbindingen & huilen, terwijl het niet mijn verdriet is.


Het voor het menselijke oog onzichtbare lijntje wat je verbind met de mensen om je heen.
Met iedereen waarmee je ‘in verbinding’ bent, fysiek, of alleen in gedachten ben je dus energetisch verbonden. (‘stiekem’ zijn we allemaal één. Dat is voor een andere keer. 😉)


Dat kan fijn zijn, soms ook niet. Het kan er voor zorgen dat je de fijne dingen aanvoelt en dus ook de minder fijne dingen. Het zorgt er ook voor dat je soms, precies op het juiste moment belt naar iemand om te chekken hoe het gaat. Of juist iets niet doet, later blijkt dan dat het ook precies goed was omdat het bij de ander niet uit kwam. Ook kan je dan op het zelfde tijdstip precies de woorden uitspreekt die iemand denkt, of ze zelfs tegelijk uitspreekt.


Als heldervoelend en helderwetend en hooggevoelige persoon, gaat dat bij mij nog wat verder. Ik voel lichamelijke en emotioneel wat de ander voelt. Ik weet wat er dan speelt, nodig is en wat te doen of niet. Dit is wat ik o.a. ook inzet tijdens de behandelingen die ik geef.
Omdat het is wie ik ben, is dat ook wat er prive gebeurt.

Zo kreeg ik vanmorgen een droevig bericht van een vriend. Direct weet ik waarom ik ervan op de hoogte gesteld wordt (no words needed) en ik voel al de heftigheid van het verdriet. Ik zit te huilen, tranen over mijn wangen. Toch voel ik mij niet echt zo verdrietig. Ik weet ook dat het niet mijn verdriet is. Het mag er ook gewoon zijn. Ik huil wel voor jou. Ik weet dat het je verlicht, doordat ik in dit moment jou verdriet er laat zijn, kun jij in je kracht gaan staan. Ik ben dankbaar dat ik dit mag en kan doen.


Het contact hoeft niet fysiek te zijn, de relatie die je hebt hoeft niet eens goed te zijn, Energetisch verbindingen zijn er toch. Ook jij kan dus ‘gewoon’ heel veel krijgen, voelen of weten van de mensen waar je aan denkt of die aan jou denken. Dit kan soms wat verwarrend zijn, wanneer je er wat meer bewust van bent, kan het je ook heel veel ‘geven’.


Heb jij weleens het gevoel in verbinding te staan met iemand, zonder dat je weet hoe of wat? Of is het voor jou ook heel gewoon? Laat het mij hieronder weten. Laten we elkaar inspireren en ondersteunen.
Liefs Bianca

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *