Fucking trots zijn!

door | 27 jan 2022 | 0 Reacties

Hola, 

De kracht van het maken van een keuze. 
WAUW. 

Wat er kan gebeuren wanneer je echt een keuze maakt vanuit je gevoel is alleen al pure magic. 

Met de kerst besloot ik om naar Curaçao te gaan. Binnen in dag was alles geregeld. 
Op Curaçao besloot ik dat ik daar ga zijn. Voor de ‘longstay’. Niet perse voor altijd/voor goed. Wel voor ‘longstay’, ook hier voor vallen nu allemaal dingen op hun plek. Er ontstaan opties en dit gaat geregeld worden.
Het gaat magic all over zijn! 

Vorige week besloot ik dat ik 4 feb een online programma ga lanceren. Een programma waarin ik je alles ga leren over de 7 basis chakra’s.
Dit programma doorloop je in 7 weken. In die 7 weken ga ik je alles vertellen wat je wil weten over die 7 basis chakras en hoe je dit praktisch in je leven kan inzetten. 
Helder en overzichteluck, vol informatie en oefeningen. 

Zojuist heb ik alle tekst ingeleverd, deze wordt nu nagekeken op ‘taaldingen’, daarna wordt het nog mooi gemaakt en dan is het ready to go. 
Alleen al dat ik de juiste mensen om mij heen heb is iets om bizar dankbaar voor te zijn, ook ben ik trots op mezelf en die mensen want deze samenwerkingen zijn goud! 

Wat er nog meer gebeurde tijdens dit proses is dat is veel leerde over mezelf. 

Zo heb ik geleerd dat ik heel goed ga op een ritme qua agenda en focus van 2 weken. Nu ga ik 2 weken volle focus voor een deadline en daarna komt er rust, want ook hier kan de boog niet altijd gespannen zijn. Dat is iets om trots op te zijn, want voor mij als kreeft is structuur niet echt iets waar ik blij van kan worden, dit inzicht gaat mij helpen. 
Dus door het maken van de keuze voor een deadline heb ik dit geleerd, mooi hé?!

Zo kwam er tijdens het typen van al de informatie en oefeningen het besef dat ik echt bizar veel weet en kan. Nog iets om trots op te zijn. 
Nu begrijp ik ineens zoveel beter wat mensen bedoelen als ze zeggen: “Gewoon bij jou in de buurt zijn is al magisch.” 
Al de kennis die ik de afgelopen 20 jaar heb opgedaan is altijd onderdeel van mij en van wat ik doe en/of zeg. Dat is zeker magisch! 
Veel van die kennis is voor mij zo ‘normaal’ geworden dat ik er niet echt meer de waarde van in kon schatten. 
Totdat ik dat deze week dus allemaal op papier aan het zetten was. 
Zojuist toen het via de email weg ging, kon ik wel huilen van dankbaarheid en trots. 

Dat zijn we veel te weinig op onszelf. Echt trots zijn op dat wat je doet. 
Kun je dat voelen over de dingen die jij doet? 
Kun je zo trots zijn op het geen wat je doet dat je het van de daken wil schreeuwen? 
Dat is zo belangrijk. 
Waarschijnluck vind je daar vanalles van. Dat is iets wat je mag onderzoeken dan. Want daar houd jij jezelf dus nog klein. Daar mag je dan nog niet helemaal jezelf zijn. 

Waarom ik dit met je deel? 
Ik wil dat jij je ook zonder schaamte of een schildgevoel zo fucking trots kan voelen over de dingen die je doet. En weet dat wanneer je dat lastig vind, ik je daar graag bij help. 
EN! 
Ik volgende week de een super tof 7 weeks programma ga verkopen en ik weet zeker dat dat voor jou een stap gaat zijn die je kan zetten om meer over jezelf te leren, meer verbinding met jezelf kunt gaan voelen en meer plezier kunt gaan ervaren. 
De training zit zo in elkaar dat iedereen deze kan volgen ongeacht of je al iets weet of nog nooit van chakra’s hebt gehoord. 
Lekker thuis op de momenten dat het jou uitkomt. 
Ik ga je de komende dagen er meer over vertellen, zodat jij over een week ook zeker weet dat dit is wat je wil! 

Voor nu, ga ik even genieten van het gevoel dat ik 1 dag voor mijn deadline alles heb ingeleverd en nu rustig over kan naar de volgende fase! 

Liefs Bianca Maria a.k.a magicmaker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *