Opruimen

door | 29 dec 2022 | 0 Reacties

Opruimen
Er valt veel over te zeggen. Voor de een is het een dagelijkse bezigheid, voor de ander komt het al laatste op zijn to-do lijstje voorbij.
Ook over de manier waarop kunnen we het uren hebben.
Gaan we niet doen.
Bij opruimen denken we vaak aan die te volle kledingkast, de schuur, de zolder of het speelgoed van de kids.
Laten we het eens hebben over opruimen van je lichaam, schoonmaken van je lichaam. Want wat zit daar allemaal in verstopt zonder dat je het weet, wat dus ook zeker niet bijdraagt aan hoe jij je wilt voelen.
2 weken geleden hoorde ik van de cyste op mijn eierstok. Los van het feit dat ik het zo niet zag aankomen schrok ik ook nog van de 5cm die het blijkt te zijn.
Je hebt al kunnen lezen wat dat met mij gedaan heeft.
Afgelopen week, na mijn volle maan ritueel zag ik eerst een uil. ZO GAAF! die echt op een paar meter bij bij vandaag recht voor me kwam zitten.
Oke een teken van wijsheid op mijn pad, interessant! Die nacht had ik een magische universele ervaring en later in een zoektocht naar informatie voor een klant van mij kwam ik allemaal informatie tegen die ik zelf kon gebruiken nu.
De stukkjes vielen nu echt op zijn plek. Ik kwam op de website van Medical Medium terecht en voor mij voelt dit als logisch wat hij verteld over voeding. Dus ik ben gaan speuren. wat kan deze man mij vertellen over wat ik zelf kan doen.
Ten eerste verteldt hij op een eenvoudige manier wat je kan doen en waarom je dat zou willen. Ten tweede kwam ik hier bij de oorzaak van mij cyste. Dus nu ik wat aan de oorzaak kan doen voelt het voor mij als een feestje!
klinkt dat wat raar?
Wellicht. Prima.
Toch is dat wel hoe het voor mij voelt.
Nu kan ik echt stappen zetten, zelf!
Ik kan nu de volledige regie pakken over mijn lichaam en dat voelt echt super fijn.
Ruim 1,5 jaar geleden gooide ik al het roer om met betrekking tot mijn eetpatroon, langzaam was dat weer wat aan het verzaken en heel eerlijk hier op het eiland zijn ook echt te veel lekkere dingen te koop. Dus ik was meer wat meer van het makkelijk dan verantwoord aan het eten.
Dat is nu dus weer klaar!
Ik heb het eten wat ik in huis had opgegeten, want weggooien is echt zonde. ,
Nu eerst even grote schoonmaak van de binnenkant van mijn lijf en daarna weer goed bijhouden.
Het is nu dag 4 dag ik in de ochtend celery seed oil drink ( lang leven mijn oliën, dat ik geen celery hoef te juicen en een liter van dat sap moet drinken). Nu drink ik 2 druppels in een shotglaasje en daarna mijn water met citroen, klaar! Snel en effectief.
Ik voel nu al dat mijn lijf hard aan het werken is. Ik voel dat er vanalles aan het werken is. De energie verranderd, mijn spijsvertering is nu al sneller. Mijn lichaam is echt alles er aan het uitwerken wat er niet hoort. HOE FIJN!
Je lijf weet wat het moet doen, jij hoeft het alleen maar goed te behandelen.
Ook werd ik eergisteren aan het einde van de middag al geconfronteerd met het begin van uitslag in mijn gezicht.
Yep zo werkt dat bij opruimen, de zooi wordt eerst groter om vervolgens alles netjes te hebben, toch!?
Gisteren was de uitslag er helemaal, wat een teken is dat ik op de goede weg ben. Ik ben het juiste virus aan het aanpakken, mijn lichaam reageert goed en snel op de nieuwe voedingstoffen die ik het geeft. Het kan alleen maar beter worden vanaf nu.
Elke dag weer een stukje beter en gezonder.
Elke keuze die ik maak draagt hier aan bij, of niet…
Hoe is dat voor jou?
Neem jij je lichaam voor lief?
Zou je het ook wel wat meer aandacht en liefde mogen geven, je wat meer ook op de langer termijn richten m.b.t. wat je eet en drinkt en de gevolgen daarvan?
Weet je ook door de hoeveelheid aan info die er is, soms gewoon niet waar je moet beginnen?
Kijk dan eens op de website van die Anthony, sta open voor wat hij verteld en probeer het eens uit, voor een maand ofzo, kijk wat het met je doet en beslis dan opnieuw.
Houdt er wel ook rekening mee, dat de zooi bij jou ook eerst groter kan worden alvorens je verbetering voelt of ziet.
p.s. energeitsch zitten wel al in de winter energie, dus echt ook wel een goed moment om je af te vragen wat je mee wilt nemen om te ‘overwinteren’ en wat je nog los wilt laten zodat er in de lente weer wat nieuws tot bloei kan komen.
Liefs Bianca Maria a.k.a. Magicmaker.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *