Puur & anders

door | 8 jun 2021 | 0 Reacties

Puur & anders.

Wat is puur voor jou?

Sta je er ooit bij stil?

Wil jij puur zijn?

Zo ja, hoe geef je daar dagelijks invulling aan?

Kijk je naar wat je eet en drinkt? Je gedachtens, je intenties je acties? Kijk je ook naar wat je ‘nalaat’? Anders, zijn, doen, geven, denken, praten of bewegen en ga zo nog maar even door.

Hoe is dat voor jou? Wat wil jij anders doen en waarom? Wil je anders zijn of liever niet teveel opvallen?

Puur & anders 2 woorden die zoveel vragen of onderwerp tot gesprek kunnen zijn. Wat is puur zijn voor jou, kies je daar ook voor wanneer het betekend dat je ‘anders’ bent dat de mensen om je heen.

Kies je daar ook voor wanneer het ongemakkelijk wordt?

Wat zijn jouw kernwaarde zijn ze puur?

Waar wil je echt niet voor minder gaan? Zijn je intenties puur en zuiver?

Kun je dat wellicht nog wat meer uitbreiden? Kijk eens naar je gedachten, zijn die puur en zuiver? Waar kan je dat naar een nieuw level tillen?

Dat wat je eet en drinkt of juist niet? Wat smeer je op je huid? Hoe staat het met de bedrijven waar je deze producten afneemt? Zijn die puur en zuiver en missschien dus ook wel anders.

Voor mij betekend het zoveel als dat bij alles wat ik doe ik wil dat het puur en zuiver is. Dat ik daarvoor vaak ‘anders’ doe of ben heb ik volledig omarmd. Dat is juist waarom mensen nu aan mij denken. Ze weten deze unicorn staat open voor een gesprek, denkt mee, is creatief, zuiver en puur.

Dat resulteert vaak in leuke uitkomst in de vorm van gesprekken of mentoring, soms ook niet. Ik ben duidelijk en direct. Ik sta voor mijn kernwaarde en breek niet wanneer het ongemakkelijk wordt.

Liefde en licht dat is wat mij elke dag, elke stap en elke gedachten drijft.

Een positieve bijdragen aan alles wat leeft. Vrijheid voor iedereen en vooral oprechte en gelijke behandeling voor iedereen. Doe ik alles perfect? Nee zeker niet, daar waar ik mij beuwst van ben draag ik bij. Wanneer ik meer leer, maak ik nieuwe keuze. Dus blijven leren is een van de allerbelangrijkste ‘dingen’ voor mij op te doen. Wanneer ik namelijk nieuwe informatie heb kan ik nieuwe keuze’s maken.

Dus denk niet dat jij het niet kan. Iedereen kan verbeteren. Iedereen kan vandaag kijken naar hoe je een mooier mens kan zijn dan gisteren. Je bent de enige persoon waarmee je je kan vergelijken.

Puur & anders hoe is dat voor jou?

Liefs Bianca Maria

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *