Taboe?

door | 23 jul 2021 | 0 Reacties

Lief zijn voor jezelf.Next level.


De cyclus van een vrouw, er wordt te weinig over gesproken, er bestaan teveel ‘spookverhalen, er is veel niet helder, er is veel schaamte en angst.


Terwijl er juist in dat stuk van ons vrouw zijn zoveel kennis, kracht en wijsheid zit.
Waarom praten we daar niet over? Waarom laten we dat niet meer zien?
Ik ga er meer met je over hebben omdat t kan en nodig is!

05 55…. perfecte timing dus..😉🙏🏼


Vandaag is de 2dag dat ik echt bloed verlies (mijn eerste dag is alleen maar beetje roze afscheiding).De dagen waarop ik bloed verlies, wil ik alleen zijn. Wil ik op bed liggen, eet ik weinig. Wil ik buiten zijn om te verbinden met de aarde.Of ik weet even niet wat ik wil. Is mijn reacties feller dan anders, ik bijt meer van me af en kan echt geen gezeik aan mijn hoofd hebben. Afspraken maken nu is niet te doen, ik kan en wil het gewoon niet, ik wil er niet over nadenken. Ik zit in mijn bubbel, en daar zit ik lekker.


Deze dagen kan en wil ik nog minder dan anders mee in de drukte van alle dag. Waarom wordt dat wel van ons verwacht? Waarom is er niet meer ruimte omdat te omarmen? Waarom is de maatschappij zo ingericht dat dit niet mag bestaan (daar lijkt het in ieder geval erg op)? En waarom leren we jongen meide niet hoe waardevol het is om naar je lichaam te luisteren? Om goed voor je body te zorgen, om haar te eren en dat te geven wat het nodig heeft?
Waarom leren we deze jonge meide en ons zelf (nooit te laat) niet hoe synchroon we lopen met de cyclus van de maan en wat daar het nut van is en hoe sterk we dus zijn wanneer we dat eren?


Wanneer je, je vrouw zijn en de Sexyness in jezelf gaat omarmen komt er zoveel wijsheid vrij, wanneer je gaat voelen wanneer je rust nodig hebt en wanneer je het beste goede sex kunt hebben wordt je krachtig door je kwetsbaarheid.
Je hormonen zijn er met een reden. Waarom onderdrukken? Waarom weg stoppen? Waarom schaamte en angst?
Laten we als vrouw meer gaan staan voor wie we zijn en wat we voelen en weten! Samen maken we een verschil!
Ik doe vandaag rustig aan, later een wandeling. Nu eerst wat extra rust, lekker boekje lezen en chillen.

Hoe is dat voor jou? Kun jij je lichaam geven wat ze nodig heeft? Of ‘verstop’ je het liever? Druf jij te spreken over wat het met je doet, en hoe jij je voelt?

Liefs Bianca Maria a.k.a magicmaker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *