Trust & surrender

door | 9 nov 2022 | 0 Reacties

Trust en surrender

Of

Vertrouwen en overgave.

Hoe is dat voor jou?

Wat kan het je brengen?

Lees mee!

Vorige week kon je al lezen in o.a. dit bericht dat mijn pad een wendig heeft gekregen die ik niet perse aanzag komen, waar ik vorige week ook niet echt heel gelukkig meer was.

Want voor mij gevoel zat ik al behoorlijk in de overgave, ik had immers mijn huis al achter gelaten, zoals ze dat zo mooi zeggen “burn the boats”. Ik ben naar Curacao gevlogen volledig in vertrouwen dat het goed komt. Dat mijn bedrijf hier van de grond komt, en snel genoeg ook zodat ik hier een leven op kan bouwen.

Dat was voor mij idee al behoorlijk ‘volg je hart’ & Jump my dear, you will fly…

Toch is er iets in mijn energie wat zich daar nog even mee wilde gaan bemoeien. iets wat ik zelf gemanifesteerd hebt, of is het Karma?

Dat weet ik niet, eigenluck maakt dat ook niet uit. Het is er nu, het vraagt veel van mij en het leert mij veel.

Vorige week was er twijfel,want is het wel handig om dit te delen? Kom ik dat nog wel geloofwaardig over als ondernemer? Willen mensen nog wel klant bij mij worden wanneer ze zien dat ik het soms ook even niet weet. Vertrouwen en loslaten.

Wanneer ik het even niet weet, want kan ik dan doen? Vertrouwen en overgave

Wanneer al het geld waar ik hiervoor gewerkt hebt in een paar afspraken op gaat aan de medische kosten, wat kan ik dan doen? Trust en surrender.

Het klint wellicht ‘te makkeluck’ toch is dat alles wat ik kan doen. Want stress en zorgen gaan niet aan de situatie bijdragen. Dus daarwil ik zeker niet mee bezig zijn.

Hoe doe je dat dan?  Hoe laat je los en stap je in het vertrouwen. Door het te doen! er niet over na te denken. Door je focus te verlegen.

Ik ging wandelen, naar zee, pakte mij kleur en leesboek erbij. Ik sprak af met een lieve vriendin ennnnn ik liet de nieuwe man in mijn leven voor mij zorgen…. HELP! dat is ook next level trust en surrender. Dus niet alleen door mijn fysieke halt, op alle gebieden in mijn leven wordt ik uitgenodigd / uitgedaagd om me volledig over te geven aan het goddelucke plan.

Ai dat is soms best spannend.

Vandaag ga ik de kracht van de volle maan mij hierin laten ondersteunen. Ik ga zo direct naar zee, daar waar ik het liefste ben, yep, die lieve man komt mij halen en gaat mee 🙂 Daar aan zee, daar ga ik mijn ritueel doen. Ik ga schrijven waar ik dankbaar voor ben, daar begin ik altijd mee. Ook schrijf ik alles op waar ik mezelf voor wil vergeven en wat ik wil loslaten. Dan ga ik vuur maken en met liefdevolle en krachtige intenties ga ik dan de papiertjes verbranden om zo het vuur voor de transformatie te laten zorgdragen. Je raadt het al, dat doe ik volledig in vetrouwen, zo kan ik los laten en mij overgeve aan dat wat er mag en wil ontstaan!

We hebben niet onder controle wat er in ons leven gebeurd wel hoe we omgaan met die zaken die op ons pad komen.

Ik voel aan alles dat ik nog meer mag loslaten, nog meer in mag spelen in het moment. Overgave aan het moment, niet willen weten wat de volgende stappen gaan zijn, niet willen weten waarom en wat het mij gaat brengen.

Het moment nu is al goed.

Ik hoef alleen maar te zijn

Dat oefen ik nu.

Hoe is dat voor jou?

Waar zou jij nog meer jezelf willen overgeven aan de flow? Waar bemoei jij, je nog teveel met de gang van zaken vanuit je hoofd en angst en omdat het nou eenmaal zo hoort…?

” Ik ben hier niet naar toe gekomen om te werken voor andermans droom, dit is mijn droom en ik wil alleen nog maar dat doen waar ik mijn hart en ziel meer kan verbinden” dat is wat ik vandaag tegen een goede vriend zei. Hij moest lachen, wel wist hij dat ik het meende, hij probeerde nog, en tijdelijk iets in de horeca ofo… NOPE!

Ik voel het niet, dus ik kan het niet. En ik ga niet meer mezelf aan iets verbinden omdat het makkeluck is of omdat het handig is. Het voelt goed, anders komt verbind ik mij er niet mee, punt.

Dat is een van de dingen die deze week nog sterken is geworden. Er is een nieuwe laag open gegaan in mezelf waar ik nog even aan mag wennen, wel voel ik nu al, dat dit sterk is. Dat dit en super power voor mij gaat zijn. Dat kon ontstaan door overgave aan het moment en vertrouwen dat het voor mij gebeurd en dat er altijd iets mooiers uitkomt.

God wil dat wel gelukkig zijn.

Vertrouwen en overgave oftewel liefde. Liefde voor jezelf. Liefde voor het moment. Liefde voor je acties

Liefde is altijd weer het antwoord!

Hoe is dat voor jou?

Waar wil jij wellicht nog wat meer in dat vertrouwen kunnen stappen, waar zou je wel wat meer in de overgave willenn zakken? Hoe zou je dat kunnen doen?  Nu direct al? Waar kun je stress en zorgen vervangen door liefde?

Pak een moment voor jezelf, schrijf deze vragen op en laat het antwoord ontstaan vertrouw erop dat het gaat komen!

Let me know in de comments

Liefs Bianca Maria a.k.a. magicmaker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *