ZO TOF DIT!!

door | 30 jun 2021 | 0 Reacties

Hoi lief mens.

WAUW!!!!!!

Wat was het een feest! Gisteren was de eerste online masterclass die ik mocht geven. Alles viel op zijn plek. De deelnemers super blij en ik niet in woorden uit te drukken zo dankbaar.

Lang wist ik niet wat ik met mijn leven aanmoest, waarom ik hier was. Wat mijn toegevoegde waarde was. Ik zocht het op de meest bijzondere plekken op aarde, ik zocht het in het feesten, ik zocht het in het hebben van sex en in relaties die geen lang leven hadden, nergens vond ik, DAT wat ik zocht.

Door de jaren heen leerde ik dat ik het bij mezelf wel vond. Dat geluk iets is, wat ik ben en wat ik alleen maar hoef te verzorgen, aandacht te geven en te koesteren. Dat is waar lief zijn voor jezelf voor mij over gaat. Het geluk in jezelf zien, voelen en ervaren! Dat is mega waardevol, dat zorgt er o.a. voor dat ik altijd wil dat alles wat ik doe, heb of meemaak van het hoogsthaalbare niveau moet zijn.

Ik zocht wederom lang naar hoe ik dit anderen ook kan laten voelen, dat ik je kan laten ervaren waar het echt in het leven over gaat. Dat is waar de gliters, rainbows en unicorns en magie ontstaan! Dat je veel meer zelf kan dan je nu wellicht denkt. Waneer je dat dan kan delen vermenigvuldigd zich dat met een factor zo groot dat is niet in woorden uit te drukken.

DAT is wat er gisterenavond gebeurde. ALLES viel op zijn plek! Alles wat ik in mijn leven mee heb mogen maken heeft bij gedragen aan de waarde die ik gisteren kon leveren. Alles wat ik ben, doe, geloof en wil delen kwam samen. Het ging nog veel beter dan ik had durven hopen!

DIT is het begin van DE manier waarop ik een verschil wil en ga maken. Met ebook nr 1 opkomst (daar mag nog wat technisch geneuzel voor plaats vinden).

En omdat het gisteren zo tof was ga ik dit nog een keerjte herhalen. Dinsdag 13-07 ‘21,19.30u

Online via Zoom, 2 uurtjes! €27Ben jij erbij? Reageer hieronder of stuur mij een PM !

Liefs Bianca Maria ❤

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *