Wat een feest!

door | 23 jul 2021 | 0 Reacties

Lief zijn voor jezelf, next level!

Ik deel dit bericht met de intentie dat het jou inspireert en activeert….. ik ben benieuwd!


Nu kan ik heel standaard gaan melden…. ik voelde me ‘echt jarig’ door de lieve berichten, dank je wel allemaal. Ten eerste denk ik zelf altijd bij dat soort berichten, hoe voel je, je dan…. echt jarig…?🤔Zeg je dat omdat je het zo voelt of omdat het gebruikelijk is?

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het ook oprecht tof die berichtjes, appjes en kaartjes! Ik voel me dan geliefd en gewaardeerd als mens, ook al weet ik dat de meer dan de helft mij niet echt ken, toch is er tijd en energie gestopt in het bericht, dat waardeer ik oprecht!


Want wanneer je niet weet wat je voelt of ervaart hoe kun je dan echt voor jezelf kiezen? Wanneer je doet wat er verwacht wordt hoe kun je dan JOUW leven, leven? Het zit in zoveel kleine dingen.


20-07 de dag dat ik vier dat ik geboren ben hier op Aarde.
De dag die ik invul op mijn manier. Ik geef geen feestje omdat men het verwacht. Ik kom ook niet op feestjes omdat men het verwacht.
Ik vier sws elke dag het leven. Ik ben elke dag bizar dankbaar voor alles wat er is in mijn leven! Ik maak herinneren. Geef liefde, aandacht en tijd aan hen bij wie ik wil zijn.
Ik zorg ervoor dat mijn leven een feestje is, altijd!

Dit feestje was er weer eentje met een goude randje en natuurlijk was er roze, chocolade, bubbels en magic! Vorige jaar was het 1 nacht in een fijn hotel, wat het begin was van een tof levensjaar.Nu waren het 2 nachten, wat het begin van zoveel moois gaat zijn. Ik voel het! Ik voelde me sexy, sterk, kwetsbaar, gewaardeerd, geliefd, gehoord en gezien. Ik voelde overvloed, flow, connectie en liefde. Het was alles en meer wat ik wilde voor mijn verjaardag dit jaar. Hoe wordt het beter dan dit?


Ik zit vandaag lekker in mijn eigen bubbel na te genieten van 2 heerlijke dagen! (Oja en mijn eerste menstruatiedag draagt ook bij aan die bubbel 😉)


Toch even bericht met boodschap schrijven voor jou!Laat je mij weten wat jij ervan geleerd hebt of niet…. ?
Liefs Bianca Maria a.k.a magicmaker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *