Applaus

door | 14 okt 2016 | 0 Reacties

Daar sta je dan in een zaal met ruim 500 mensen die allemaal applaudisseren voor je… #trots

Wat een moment van 30 sec kan doen voor je zelfvertrouwen? Dat lees je in dit blog!

Be careful what you wish for, you just might get it all!

Succesverhaal

Het jaar begon met een succesverhaal. 15 Januari was de dag dat ik bij mijn ondernemerscoach op het podium mocht staan om mijn verhaal te vertellen. Ik was een van de succes verhalen. Dat was heel bijzonder. Het voelde zo speciaal dat ze me daar voor vroeg, dat ik ja zei zonder me te beseffen wat het precies in zou houden.

Zweethandjes.

Met knikkende knieën, een maag die ineen kromp, zweethandjes en een bibberend stemmetje stond ik daar mijn verhaal te doen. In mijn ogen mijn slechtste moment ooit. Toch wist ik mensen te inspireren met het verhaal van mijn onderneming. De sprongen die ik had gemaakt zelf en met mijn bedrijf.  Na afloop kwamen zeker 5 van de 100 vrouwen die aanwezig waren naar me toe om met me te praten, vragen te stellen en om me te feliciteren met de stappen die ik gezet had.

Wauw dat voelde gaaf!

Op dat moment was ik me enorm op zichtbaarheid aan het richten, en dat was dus ook gelukt. Zo tof om te ervaren hoe dat werkt.

Open Circles

In juni maakte ik kennis met Open Circles als opleidingsinstituut. Wat een energie! Een ongelofelijke organisatie en boordevol kennis. De eerste 2 daagse training zette ontzettend veel in gang. Dit was nog maar het begin. In september kwam het echte werk. 3 Dagen training. Heel veel kennis en vol inspiratie naar huis. Eenmaal thuis bij de jongen waar ik tot op dat moment nog mee aan het daten was, viel alles op zijn plek. Het idee wat die middag binnen 2 minuten was ontstaan, werd werkelijkheid.

Dromen worden werkelijkheid.

Ik vroeg hem om voor en met mij te komen werken. Daar had hij geen 5 minuten voor nodig om te beslissen. Vanaf dat moment zijn we een super sterk team dat keihard gaat werken aan onze dromen.

Want die hebben we genoeg. Een verschil maken in de wereld. En niet zomaar een klein beetje, een verschil maken op grote schaal. Voor nu betekent dat dat hij vooral mij support om mijn bedrijf te ontwikkelen. Dat we alle tijd die we samen zijn, brainstormen over hoe we nog meer kwaliteit kunnen leveren, hoe we onze klanten nog meer het gevoel van Lief Zijn Voor Jezelf kunnen laten ervaren.

Omdat ik weet dat elke zichzelf respecterend mens een inspiratiebron of soort van mentor nodig heeft, hebben we afgelopen maand besloten dat Nisandeh en Vered ( de mensen achter Open Circles) onze inspiratiebron zijn. Wat zij doen, gaan wij ook doen. Mensen echt helpen!

Nog meer zichtbaarheid

Nadat ik een beetje bijgekomen was van het eerste weekend en de gevolgen daarvan, besloot ik dat ik heel graag als succesverhaal door Nisandeh genoemd wilde worden tijdens een van de weekenden die nog volgden. Ik hoorde het hem al zeggen. En ik voelde ook al de trots die ik zou voelen als het moment echt daar was.

Persoonlijke ontwikkeling.

In oktober weer een trainingsweekend achter de rug. Deze keer waren we er dus samen. Samen leren, lachen, huilen en ontwikkelen. Mooie visualisaties en transformatieprocessen. Het bedrijf naar een hoger niveau tillen, maar ook onszelf naar het hoogst haalbare niveau brengen. Dit was echt super krachtig. Zijn we naar hem toe gegaan in 1 van de korte pauzes om hem te vertellen wat er gebeurd is. Ik heb hem verteld dat ik met het idee van de ‘Lief Zijn Voor Jezelf beleving op Curaçao’ thuis ben gekomen na de laatste training van hem. Dat we hebben besloten om Lief Zijn Voor Jezelf naar een hoger niveau te tillen. Daarbij niet onbelangrijk: we hebben al 1 reis verkocht! Dat door het volgen van zijn cursus ons leven helemaal op zijn kop staat en dit nog maar het begin is. Daar zijn we hem natuurlijk ontzettend dankbaar voor.  Ook zijn we nog even samen op de foto gegaan.

Nu 9 maanden na mijn eerste podiummoment was de zaal gevuld met ruim 500 mensen. ( zo niet nog meer). Hij was midden in zijn verhaal over beslissingen nemen en investeringen doen, hoor ik hem ons verhaal vertellen. Dus ik zeg “Hey, dit zijn wij!!! “ Hij vraagt waar we ergens in de zaal zitten. We steken onze hand op en worden uitgenodigd om te gaan staan. Voor zeker 30 seconden was al het applaus voor ons! Dat is ongelofelijk. We voelden de waardering en respect uit de zaal. Dit was een kippenvelmomentje dat enorm veel indruk heeft gemaakt op ons.

Inspiratie

De rest van de dag werden we nog door veel mensen gefeliciteerd. Mensen kwamen vragen wat we doen om daar weer van te kunnen leren. Er zijn mensen naar ons toegekomen die graag met ons willen samenwerken. En zelfs iemand die sorry kwam zeggen omdat ze ons eerder samen lol had zien hebben en niet gedacht had dat wij serieus een bedrijf kunnen opbouwen. Dat is zo gaaf. Het is zo gaaf dat je met ‘jouw’ verhaal dus anderen inspiratie kunt geven. Het voelt bijzonder dat anderen mensen van ons willen en kunnen leren. Dat alleen al geeft zoveel voldoening, dat is ongelofelijk!

Wat jij hiervan kunt leren?

  • Ben niet bang om gezien te worden. Het opent wellicht deuren die anders gesloten zouden blijven.
  • Vertel je verhaal en inspireer anderen daarmee.
  • Sluit je aan bij mensen die je stimuleren om jezelf te ontwikkelen
  • Doe eens een keer een stapje buiten je comfortzone ( het levert je misschien wel wat moois op)

 

Wil je weten hoe mijn verhaal jouw kan helpen? Vraag het me hier.

Wil je jouw verhaal vertellen? Laat dan een reactie achter

Liefs Bianca

 

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Implementatie | Lief zijn voor jezelf - […] Door mensen in mijn omgeving word ik regelmatig als implementatie-koningin of wel als QueenB omschreven. Dat zegt veel over…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *