Einde

door | 10 okt 2017 | 0 Reacties

…….. Zondag avond, na urenlang praten en huilen was het een feit: mijn relatie met mijn lieve vriend is over. Mijn wereld stort in. Al onze dromen zijn ineens verdwenen als sneeuw voor de zon.
Onze relatie is gestopt vanuit liefde. Dat klinkt wellicht wat vreemd. En toch is het zo. Ik weet het, ik begrijp het. Maar ik voel het alles behalve zo.

En dan nu, elk einde is een nieuw begin.

Een van mijn dromen is om veel mensen te helpen, echt veel. 1.000.000 Mensen wil ik bereiken. Daarvoor is er geld nodig. Hoe meer geld ik verdien hoe meer mensen ik kan bereiken. Daar ben ik hard mee bezig omdat het hard nodig is. En ik wil nog veel meer goeds doen wereldwijd.
Daarvoor heb ik een coach in de arm genomen. En omring ik me met mensen die deze
mindset steunen.
Daarin gaat het heel erg over de wet van aantrekking. Alles wat je denkt, trek je aan.
Hoe gaat dat dan in de praktijk?
Een hele poos geleden was ik aan het wandelen. Ik heb zeker een half uur lang mijn gedachten uitgesproken, een soort gesprek met mezelf/ universum gehouden.
Ik heb daarin gevraagd om elke maand 2 aanmeldingen voor mijn training op Curacao te ontvangen. Diezelfde avond sta ik op een netwerkborrel en ik zeg tegen mezelf : de juiste mensen komen vandaag naar mij toe. Niet veel later komt er een man naar me toe. Hij vraagt wat ik doe, is helemaal enthousiast en zegt meteen dat hij 20 klanten voor Curaçao aan kan leveren. Uh okee, ik vroeg om 24 klanten op jaarbasis en ik krijg er nu zomaar 20 aangeleverd. Dat gaat wel erg snel. Wat tof!

Zo zijn er nog veel meer dingen die zo gaan. Sommige vallen gewoon wat meer op.
Afgelopen zaterdagavond ben ik lekker aan het wandelen in Rotterdam. Aan het water. Het was al wat later op de avond dus wat rustiger. Ook nu weer een mantra aan het herhalen. ( deze komen als vanzelf in me op ) Het was in de trant van:
“ Ik ben een mooie vrouw, ik ben een krachtige vrouw. Ik blijf elke dag oneindig veel waarde leveren, ik zal dienen. Ik ontvang overvloedig veel geld en liefde in mijn leven. ALLES wat dit in de weg staat of blokkeert, ontcreëer of vernietig ik.”

Een heel klein stemmetje in mij zei nog : “Als ALLES maar niet betekent: mijn relatie met mijn lieve vriend. Dat zorgde voor een klein beetje paniek maar ook rust.
Ik ben door blijven gaan met mijn mantra. Heb genoten van mijn wandeling en van het gevoel in mij dat alsmaar sterker werd. Ik voelde me mooier worden en van binnenuit ontstond er een vertrouwen dat ik alles aan kan. Dat ik door mijn manier van werken echt een verschil kan en ga maken.

En dan 24 uur later is mijn relatie over. Dat is een kwestie van vragen en ontvangen. Vraag en het universum zal je leveren. Wel een kleine kanttekening: er wordt alleen maar bezorgd wat echt bij je levenspad hoort.
Hoe weet je dan wat je kunt vragen? Stel open vragen! En ben bereid om alles te ontvangen. Alles.

Door het vele huilen en de paniek die ik voelde zei hij :“zal ik even een olie voor je pakken?” “ Ik kan ze wel allemaal gebruiken”, zei ik nog met een lach. Nadenken was op dat moment niet haalbaar dus ik heb op gevoel een olie gepakt. Het was de “console”. Dit is een combinatie van oliën die je het gevoel van rust en troost geven. En binnen een paar seconden zakte de paniek weg. Het verdriet zat er uiteraard nog. Maar de rust die ik voelde, was erg prettig. Daar in het midden van de storm was er rust en dat gaf meteen een nieuwe kans. Een mega stap, voor mijn doel. Ineens voelde mijn droom weer een stukje dichterbij. Daar hebben we samen over gesproken. Hij gaat me helpen daar waar hij kan.

Dus elke einde is een nieuw begin. Dat klinkt niet alleen mooi, dat is het ook. En natuurlijk ben ik er helemaal kapot van. De gedachte nooit meer samen kunnen zijn met die lieve man, geen dromen meer samen waarmaken, niet meer samen slapen of wakker worden, maakt me gek. De paniek overheerst. De tranen lijken niet te stoppen. De vragen over hoe, waarom en wat nu? stoppen niet. Mijn hoofd en hart draaien overuren. Mijn lijf lijkt niet te functioneren. En tegelijk is het helemaal stil. Ik wil alleen zijn en huilen, en ik wil ook meteen stappen maken om aan mijn droom te werken. Ik wil verdwijnen en ik wil nog meer dan ooit gaan stralen. Ik wil ervaren hoe ik hier sterk uit kom en het kan me allemaal niets schelen. Ik wil jou meenemen zodat je hier ook van kunt leren, zodat ik je kan inspireren. Eigenlijk wil ik helemaal niks met je te maken hebben nu om gewoon in mijn verdriet te kunnen blijven zitten. Elke seconde gaan er honderdduizend dingen en gevoelens door me heen.

Wat is nu concreet?
Ik blijf in Rotterdam wonen, daar is mijn thuis. Dat voelt goed. Ik blijf mijn werk uitvoeren volgens de agenda. Tot eind september staan afspraken en dat alles gaat gewoon door! Ja ook de dansworkshop. En ja, daar komt hij me ook gewoon mee helpen. We hebben jullie een super mooie dag beloofd en die gaan jullie ook krijgen. We gaan ontspannen door te dansen. Latin dansen. Ik kijk er heel erg naar uit.

Ga ik stoppen met mijn bedrijf? Nee dus. Mijn bedrijf is mijn alles. Gaat er wat veranderen? Misschien wel. Kan ik er nu al meer over vertellen? Nee, helaas niet. Ik ben nu niet in staat om helder te denken en logische stappen te zetten. Ik kan mijn gevoel nu lastig onderscheiden van mijn emoties, die gepaard gaan met hoop.
Wil je gebruik maken van mijn hulp? Wil je dat ik help met je ontwikkeling? Dat kan!
Laat het me weten en we gaan meteen aan de slag. Wil je zeker zijn van mijn hulp wat er ook gaat gebeuren? Schrijf je dan in voor de lief zijn voor jezelf community en ga online aan de slag met lief zijn voor jezelf.

Lief zijn voor jezelf.
Dat was voor mij gisteren beslissen om op maandag geen blog te schrijven en geen nieuwsbrief te sturen. Ik leef nu in het moment en kijk wat ik kan doen om mijn droom waar te maken. Focussen op mezelf ( nog meer dan ooit ). Ik heb zondagavond een kans gevoeld en ik zou ik niet zijn als ik er niet alles aan ga doen om te kijken hoe en wat ik daar mee kan doen.

Nu ga ik me omgeven met heel veel lieve mensen die er ieder op hun eigen manier alles aan doen om me te steunen, juist nu ik me zo verdrietig voel. Ze steunen me ook nu om mijn toekomst op te bouwen.

“Het zijn niet de gebeurtenissen zelf in ons leven waardoor we van slag zijn; het zijn onze gedachten erover”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *