Practice what you preach

door | 7 nov 2017 | 0 Reacties

Practice what you preach.

Als je al mijn blogs terug zou lezen, op mijn workshops bent geweest en als je bij mij coaching hebt gehad, heb ik je onderstaande dingen waarschijnlijk eindeloos vaak proberen te leren :

ben dankbaar
maak keuzes
voel liefde
creëer ontspanning
focus op jezelf
maak je gedachten positief
je bent alleen verantwoordelijk voor jezelf
lach en geniet
stel vragen
luister naar je gevoel
En ga zo nog maar even door.

Een keuze:

Na het ontbijt ging ik weer op bed liggen.

Ik voelde me verdrietig, wilde huilen en vooral niks.

We spraken elkaar nog even om te checken hoe het daar ging. En ik moest nog meer huilen.

Ik lag op bed en er ontstond een proces/ gesprek met mezelf.

‘Ik kan nu en de komende tijd op bed blijven liggen en mezelf zielig blijven vinden. Dan ben ik een slachtoffer. Daar heb ik last van, en mijn bedrijf en mijn cliënten. Dat wil ik niet. Ik ben sterk genoeg om geen slachtoffer te zijn.’

Ik ga nu in mijn kracht staan. Ik ga nu de keuze maken om hier iets moois van te maken. Je gaat douchen en een blog schrijven.
‘Make the rest of your life the best of your life! ’

Zo gezegd, zo gedaan.

Dit is hoe je keuzes maakt. Dit is hoe je een nieuw hoofdstuk begint. Dit is hoe je geen slachtoffer wordt van de gebeurtenis.

Dit is hoe je er bewust voor kiest om je leven richting te geven. Dit is lief zijn voor jezelf.

Betekent dat dan dat ik geen verdriet meer heb? NEE! Ik voel me leeg en onbestemd. Ik heb nog regelmatig tranen in mijn ogen. Betekent dat dat ik wegloop voor mijn gevoel? NEE! Ik omarm mijn gevoel. Het mag er zijn.

Door zo om te gaan met de situatie voel ik me sterk, zelfverzekerd en klaar om dat nieuwe blanco boek op de best mogelijke manier in te gaan vullen.

Ik weet doordat ik al meerdere malen in mijn leven op een punt hebt gestaan dat het anders liep dan ik wilde of waar ik blij van werd, dat het altijd beter wordt. Alles op je pad leidt je naar je doel. Ik voel een enorm groot vertrouwen dat het nieuwe boek een bestseller wordt.

Ik heb vertrouwen in mezelf, mijn kracht, mijn intuïtie en het universum.

Dankbaarheid.

Elke dag, zelfs zondagavond, schrijf ik op waar ik dankbaar voor ben. Dat geeft kracht.

Elke dag voel ik dankbaarheid voor mezelf, voor hem en voor nog zoveel dingen meer. Dat schrijf ik niet op omdat het hoort, dat schrijf ik op omdat ik het VOEL ! Vanuit mijn hart voel ik dankbaarheid voor mezelf en voor hem. Zo laat ik de wet van de aantrekkingskracht voor me werken.

Ontspanning.

Ook zorg ik voor voldoende ontspanning. Ik slaap veel, ga lekker wandelen, luister veel naar muziek en dans elke dag. Ik speel gezelschapsspelletjes en knuffel met mijn unicorn.

Het leven is zo mooi!

Nieuwe boek.

Graag wil ik dat nieuwe boek goed beginnen en ik ben benieuwd wie er mee wil gaan in dit nieuwe avontuur. Ja, ik bedoel jou.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *