dōTERRA

door | 9 sep 2020 | 0 Reacties

Wanneer het gaat om selfcare, wil je zeker weten dat je ‘werkt’ met de beste producten. ​

Dat wat je smeert, ruikt en proeft ‘moet’ goed voor je zijn.

Je wilt dat je lichaam hier geen hinder van ondervindt. 

Daarom kies ik voor dōTERRA.​

Laat me, je uit te leggen waarom:  

Bij het gebruik van elke druppel essentiële olie van dōTERRA, voel ik dat de intentie juist is. De essentiële oliën van dōTERRA zijn energetisch zo puur, dat het bij je dragen van een dicht flesje of zelfs een leeg flesje (waar een olie in gezeten heeft) al voor je werkt. De essentiële oliën van dōTERRA werken voor je op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau! ​

dōTERRA betekent ‘Gift of the Earth!’

dōTERRA oliën zijn puur. 

CPTG (Certified pure therapeutic grade)

De essentiële oliën van dōTERRA bevatten alleen de Essentiële oliën uit de natuur . Er wordt niks aan toegevoegd! Alle testresultaten zijn d.m.v. batchnummers gemakkelijk voor iedereen online te vinden.       Dit zorgt voor consequent 100% zuivere olie. Dit als enige merk in Europa verkrijgbaar (volgens onafhankelijk onderzoek van APRC. ​

dōTERRA is een bewuste organisatie. 

​Source to you 

Om de beste oliën te krijgen kijken ze naar wat de meest optimale omstandigheden zijn voor de planten. Er wordt gekeken naar de locaties waar de planten groeien, wat de juiste tijd van oogsten is en ze gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen.  

Voorbeeld hiervan: Jasmijn en Rose bloemen worden alleen s’ochtends (voor de zon opkomt) geoogst omdat dan de bloemen op hun best zijn.  

Dit maakt o.a. het verschil tussen een prima olie en een heel goede olie.​

dōTERRA oliën zijn eerlijk.

Co-impact sourcing

dōTERRA werkt samen met kleine, lokale boeren.

Er zitten dus GEEN tussenhandelaren in het proces. Hierdoor krijgen de boeren eerlijk en op tijd betaald.  Ook wanneer er geen oogst kan plaatstvinden om uitputting van een gebied te voorkomen.

dōTERRA gaat lange termijn samenwerkingen met de boeren aan,

dit biedt stabiliteit en zo wordt de cyclus van armoede doorbroken. Daarnaast wordt er tijdens het proces met de natuur rekening gehouden.  

dōTERRA  geeft terug  

Healing hands foundation
dōTERRA kijkt, in de regio waar de oliën geproduceerd worden, proactief naar óf en zo ja wat voor hulp er nodig is voor de bevolking. Denk hierbij aan noodhulp, schoon water, scholing, medicijnen en zorg.  
Daarnaast gaat dōTERRA samenwerkingen aan met organisaties als Days for girls. Deze organisatie  zet zich o.a. in om vrouwen te onderwijzen over vrouwelijke hygiëne en verzorgen ze wasbaar maandverband.  

Een andere organisatie is Operation Underground Railroad. Deze organisatie zet zich in tegen seksuele uitbuiting van kinderen.​ dōTERRA haar missie is om genezing en hoop te brengen aan de wereld, voor een leven vrij van ziekte en armoede, en uiteindelijk om verarmde culturen te leren om zelfredzaam te zijn.

Healing Hands™ is betrokken bij vele projecten, waaronder:

Microkredieten die hernieuwbare financiering bieden aan ondernemers in ontwikkelingslanden

Schone waterputten en programma’s.

Het bouwen en vernieuwen van scholen en klinieken.

Medische apparatuur en middelen voor ziekenhuizen en klinieken.

Onderwijs op het gebied van hygiëne en gezondheid.

​Voor mij is het daarom niet zo moeilijk waarom ik voor dōTERRA kies.

Een bedrijf met een missie die ik steun, een visie die ik deel en de kwalitieit waar ik achter sta. 

Wil je weten hoe dit een onderdeel in jouw leven kan zijn? Ervaren wat het voor jou kan doen? Meld je aan voor een van de workshops en laat je verbazen.

“Changing the world one drop at a time”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *