Mijn zondagmiddag gedachten

door | 27 sep 2020 | 0 Reacties

Vanmiddag schreef ik recht uit mijn gevoel weer eens een blog: 

Hier zit ik dan, op zondagmiddag op de wortels van een prachtige boom in het bos. Mijn gedachtes, gevoelens en emoties slingeren op en neer. Het voelt fijn om hier te zitten, in verbinding te zijn met alles om mij heen. 

Geen duidelijk verhaal, wel voel ik dat ‘dit’ uit mij wil, dus ik ga het opschrijven. Er gebeurt vanalles in de wereld daardoor ook in mij en dus ook in jou. Je voelt het misschien niet, je bent je er misschien niet bewust van, toch gebeurt het wel. 

Terwijl ik hier zo zit, te kijken naar de blaadjes op de grond, rolt er een traan over mijn wang, lopen de rillingen over mijn lijf, toch lijken dingen ook op hun plek te vallen. Doordat ik op de wortels van een boom zit, stroomt er super krachtige energie door mij heen, ik merk dat mijn lichaam even moet bijschakelen om te aan te kunnen. Dit voelt fijn.

En dan komt dat verdrietige gevoel weer, het maakt mij misselijk en zorgt ervoor dat ik bijna niet bij mijn eigen gevoel kan. Ik zou er over willen bloggen, toch twijfel ik. Zal ik deze tekst zo delen? Moet ik er eigenlijk wel iets mee? Maak ik het daarmee niet groter dan dat het is. 

Nee, ik hoef er niks mee, ik wil er wel iets mee. Ik ben wie ik ben en daar is dit een onderdeel van. Ik ben mijn bedrijf om deze reden gestart. Ik wil je helpen lief te zijn voor jezelf, zodat je meer geluk ervaart. Ik wil dat je, door dat wat je leert (al dan niet van mij) bewuster keuzes maakt over hoe jij je leven invult. 

Dat ik hier nu vandaag zit bij deze boom, is een keuze. Ik heb ervoor gekozen om niet dat werk te doen wat op mijn lijstje stond. Ik heb er voor gekozen om te gaan zitten en zijn. Dat Is lief zijn voor jezelf. Voelen wat je nodig hebt. 

Vandaag heb ik het nodig om hier te zijn. Ik voelde dat ik buiten wilde zijn, als vanzelf ging ik richting het water, toen ik daar was, voelde dat niet oke, het moest het bos worden. Afgelopen nacht, heb ik uren wakker gelegen nadat ik wakker was geworden van een nachtmerrie, beelden over alle informatie die afgelopen week weer tot mij is gekomen. 

Nare informatie die mij, dus misselijk maakt, en wakker houdt. Dit gaat allang niet meer over goed of fout handelen omtrent het bekende virus. Dit gaat veel verder en wanneer je weet wat gaande is, kun je het niet, niet meer weten of zien.

Het liefste zou ik alle mensen die ik lief heb, alles laten zien, uit liefde om je te beschermen, om je te waarschuwen en je voor te bereiden. Diezelfde liefde zorgt ervoor dat ik het niet kan delen, ik wil niet dat jij er ook misselijk van wordt, ik wil niet dat jij wakker ligt en dat je er van moet huilen, tegelijk….je moet het weten…

One thing left to say…. Follow the money…

Afgelopen week kreeg ik de vraag of ik dankbaar kan zijn voor de overheid… pfff nou dat zette het een en ander in werking. Daar moest ik even iets van ‘vinden’, of mezelf de tijd geven omdat te voelen. 

Kan ik dat echt zo voelen? Wetende dat we hier allemaal zijn met een doel, bestemming of rol (Maakt niet uit hoe je dat benoemd). Kan ik  nu zeggen: ja, ik kan ze dankbaar zijn. Ik kan de overheid dankbaar zijn voor de ‘ellende’ die ze (altijd al) over ons heen hebben gegooid. Het is slechts hun ‘taak’.

Licht en liefde. Doordat het licht steeds feller gaat schijnen, wordt het donker ook steeds beter zichtbaar. Dat is wat er nu gaande is. Er is geen goed of fout. Er is donker en licht. 

En iedereen kan en mag zelf kiezen waar je aandacht en energie aan geeft. Je kan er bijvoorbeeld elke dag zelf voor kiezen om meer licht en liefde in je leven toe te laten. 

Je kiest zelf.

Elke dag.

Kies je samen met mij voor liefde, gewoon elke dag weer?!

Nu ik dit aan het schrijven ben, voel ik mijn energie verhogen, mijn hart meer gaan stralen, en ik voel dat er meer licht gaat schijnen. Ik weet dat ik dit mag doen, het is tenslotte mijn ‘taak’, om licht en liefde te brengen. 

Ik ga nog genieten van moeder Aarde, door lekker te aarden en gronden. Ik heb mij ‘gifts van moeder Aarde’ ter ondersteuning uiteraard ook bij mij, dat zorgt voor een extra fijn gevoel, meer ruimte bij mij hart en een positiever gevoel. Me like!

We are one. 

Love 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *