F*ck it!

door | 18 mei 2017 | 0 Reacties

Ja dat staat er echt! Helemaal vanuit mijn hart. Ik heb de laatste tijd mogen ervaren dat de spreuk “Maak van je hart een hoofdzaak” veel bij me losmaakt.

3 Jaar geleden zette ik de stap om mijn bedrijf te starten. Mijn god, als ik toen had geweten wat er allemaal op mijn pad was gekomen, was ik misschien niet eens gestart. En toch heb ik gedaan wat mijn hart me ingaf. Iedereen verklaarde me voor gek. Dit is wat ze me allemaal vertelden:

  • Het was niet de juiste tijd.  
  • Als ik me niet aansloot bij de zorgverzekeraars zou ik geen klanten krijgen.
  • Het was een luxeproduct wat ik aanbied en dat zou niemand zomaar gaan doen.
  • Ik had te weinig ervaring om goed te kunnen masseren. 
  • Hoe dacht ik aan klanten te komen?
  • Hoe ging ik dat doen met mijn boekhouding?
  • Wat als ze op mijn werk zouden horen dat ik dit erbij deed?
    En ga zo nog maar even door.

Nog steeds krijg ik dat soort vragen/opmerkingen van mensen om me heen. En dat mag. Ik ben niet bang voor vragen. Ik laat me er ook niet door tegenhouden.

Al een paar weken zit ik een tweestrijd, Mijn valkuil is: ik wil iedereen helpen, er komen ook mooie mensen op mijn pad die ik kan helpen. Maar ze stellen allemaal voorwaarden aan mijn manier van werken. Uh huh?! Hoe dan?
En daar zeg ik nu f*ck it tegen!
Ik weet wie ik ben, ik weet wie ik kan helpen en hoe. En als je daar klaar voor bent, ben je welkom. Dan gaan we samen aan de slag omdat we er allebei van overtuigd zijn dat ik de juiste persoon ben die jou op dit moment kan begeleiden in je proces.
En hoe ik dat dan doe? Dat is mijn vak, ik stem me volledig af op jouw energie en dat zorgt ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt.

Schrik je hier van? Dat kan en dat mag. Roept het weerstand op? Dat kan ook. Maar kijk dan eens waar dat vandaan komt.
Waardoor laat je je tegenhouden? Welke grenzen bewaak jij niet goed genoeg voor jezelf?

Je kan niet groeien en ontwikkelen en een nieuw (ander) resultaat verwachten als je constant hetzelfde blijft doen. Daarbij is het belangrijk dat je van JOUW HART een HOOFDZAAK maakt. Het is helemaal niet erg om voor jezelf op te komen. Om te doen wat in jouw leven past.
Weet je dat je ook pas veel beter voor de ander kan zorgen als je eerst heel goed voor jezelf zorgt.

Want met de klanten die eisen gaan stellen aan mijn manier van werken, loop ik op mijn tenen. Ik vraag me constant af of dit wel oke voor ze is. En dat werkt voor beide partijen niet prettig.
Als ik kan doen waar ik goed in ben, krijg jij het hoogst haalbare resultaat. En daar worden we allebei erg blij van.

Vraag jezelf eens af: Wat wil ik in het leven bereiken? En wat is daarvoor nodig?
Wat kan ik zelf doen? En waar heb ik hulp bij nodig?

Misschien heb je helemaal geen idee, dat is ook niet erg. Begin dan eens met elke dag 1 ding doen wat je spannend vindt of wat nieuw voor je is.
Dit kunnen kleine dingen zijn:
Ga wat vaker wandelen.
Begin met mediteren.
Schrijf op waar je dankbaar voor bent.
Ga doen waar je blij van wordt!
Lees wat vaker een boek.
Schrijf een boek.
Omgeef jezelf met mensen die in je geloven.
Schrap mensen die niet langer helpen om het beste uit je leven te halen.
Is dat makkelijk? Misschien wel, Misschien ook niet. 1 Ding weet je zeker, als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.
Het is een keuze, elke dag weer!
Dus KIES!

Ook dit is een keuze: vrijblijvend meer ontdekken? Dat kan. Ik maak tijd vrij in mijn agenda voor jou, om erachter te komen – met jou – wat ik voor je kan betekenen.

Mijn behandelingen zijn niet geschikt voor iedereen. Het is hard werken en het zal regelmatig veel van je aanpassingsvermogen vragen. Daarbij aarzel je niet om uit je comfortzone te stappen. Je gaat los laten wat je niet langer dient. Daarbij zal er weerstand ontstaan vanuit je verstand maar je bent bereid om hier doorheen te breken. Je bent bereid om al de processen te doorlopen! Ook al is het niet wat je gewend bent, je doet wat nodig is. Met een super mooi resultaat als beloning. Maak van je hart een hoofdzaak! Start vandaag nog. Zet de eerste stap vandaag.

Love Bianca

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *