Feest

door | 28 jul 2016 | 1 reactie

Warm weer, mijn verjaardag en toch een blog schrijven? “Is het voor jou ook niet belangrijk om een keertje lief te zijn voor jezelf?” Is wat er regelmatig aan mij gevraagd wordt. Dat doe ik ook. En als er dan inspiratie is voor een blog, tja dan schrijf ik dat meteen. Buiten in het zonnetje, dat dan weer wel.

Waarom een blog over feest? En waarom is het feest? Waarom zou jij dit echt even moeten lezen.

Ik heb vandaag weer wat geleerd, dat wil ik met je delen. Elke dag is het reden voor feest, want je krijgt de mogelijkheid om je dromen waar te maken. En juist daarom is het belangrijk dat je deze blog leest.

Wat je vaak hoort:

 • Stralen vanuit je kracht.
 • Je hart volgen.
 • Naar je intuïtie luisteren.
 • positief blijven.
 • Kansen zien en pakken.

Stuk voor stuk mooie uitspraken. Maar hoe gaat het in het dagelijkse leven dan?

Nu ik dit schrijf is het mijn verjaardag. “En wat heeft dat er nu weer mee te maken?”

Vannacht om 00.00 uur was er iemand die speciaal voor mij stilstond bij het feit dat ik jarig ben. Dat er weer een jaar in mijn leven bij mag komen. Waarin mij liefde, geluk, en voorspoed gewenst werd. Om dat op deze manier te voelen was helemaal nieuw voor mij, heel bijzonder.

Daarbij had ik ook nog het geluk vanmorgen naast hem wakker te mogen worden en mijn dag kon dus niet beter starten. Vervolgens werd ik zowel op de app als op verschillende social media kanalen overspoeld met felicitaties. Het zonnetje schijnt heel hard vandaag ( waar ik om gevraagd heb) En het is volle maan. Dat alles zorgt ervoor dat ik het gevoel heb dat ik op wolken loop.

Het mooie hiervan is dat ik me daar dan heel bewust van ben. En deze ochtend had ik (bewust) een heel belangrijk gesprek gepland. De verwachtingen lagen heel hoog. En met een beetje geluk zou dit me zoveel werk op leveren dat ik zelfs mensen aan zou moeten nemen.

In alle rust heb ik me voorbereid, en onderweg naar de afspraak mezelf nog even toegesproken dat ik hoe dan ook al een mooie dag heb. Dat ik dit gesprek sowieso al aan mezelf te danken heb. En dat alleen dat al genoeg reden is om trots op te zijn en feest te vieren.

Toch was het moment dat ik op locatie aankwam super spannend. Zou ik mijn droom gaan verwezenlijken? Zou ik mezelf zo goed kunnen ‘verkopen’ dat deze grote opdracht binnen was.

Na een prettig gesprek, een wederzijdse klik heb ik al mijn moed bij elkaar geraapt om te vragen wat ik moest vragen. Het antwoord was niet wat ik wilde horen. MAAR… Er kwam een alternatief. Dit omdat mijn vraag wel begrepen werd.

Dit heb ik met open armen ontvangen. En eerlijk? Misschien is dit alternatief wel beter.

Hoe ik me nu dan voel? TROTS, BLIJ, DANKBAAR EN vooral GEZEGEND met mezelf.

In de aanloop hier naar toe heb ik:

 • Ontzettend in mezelf geloofd ( en nog!)
 • Alleen maar dat gedaan wat mijn gevoel me ingaf.
 • Gestraald als nooit tevoren.
 • Alle kansen gezien en benut.

En ben ik:

 • Positief over het verloop en het vervolg.
 • Dankbaar voor alles wat er op mijn pad komt.

En dit, lieve mensen, is nog maar het begin van mijn nieuwe levensjaar. Nog 364 dagen vol nieuwe kansen. Nog 364 dagen waarop ik mag stralen, mijn hart mag volgen, naar mijn intuitie mag luisteren. Ik zal misschien niet 364 dagen helemaal positief zijn maar zeker wel 360 dagen 😉

Wat is de les hieruit voor jou? Dat jij ook elke dag het recht hebt om te stralen. Dat het ook voor jou belangrijk is om kansen te benutten, elke dag weer. Volg je hart ALTIJD. Blijf in jezelf geloven ook als dat alles is wat je hebt! Maak van elke dag een feestje, ook al ben je niet jarig.

Weet je niet waarvoor je het doet? Ontbreekt het aan een doel of passie? Ik kan je daarbij helpen!

Volg me hier, en blijf geïnspireerd.

Deel dit met vrienden zodat we samen nog meer bereiken!

1 Reactie

 1. Miriam

  Wauw, wat mooi geschreven bianca.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *