hoe in 30 sec alles anders kan zijn…

door | 29 aug 2021 | 0 Reacties

Nieuw huis inzicht!

Ja, het is zo ver. Ik ga verhuizen!

Volledig volgens mijn wensen en met alle gemak gemanifesteerd!

Laat me je meenemen hoe dit is gegaan, zodat jij er ook van kan leren!

Al een flinke tijd heb ik het verlangen naar een eigen plek, een plek om te wonen, waar ik helemaal alleen ben. Sinds in naar Rotterdam ben gekomen ruim 4 jaar geleden heb ik geen eigen plek meer gehad, eerst samen gewoond, daarna opgevangen door een vriendin en daarna een huisgenoot om de kosten te drukken.

Ontzettend dankbaar voor dat het allemaal zo gegaan is, wel voelde ik het verlangen naar een eigen plek groeien. Ik weet hoe fijn ik het vind om echt alleen te zijn op een plek die helemaal van mijn energie is voorzien.

Oke, waar mocht die plek dan aan voldoen, waar wordt ik blij van?

Water en groen om me heen, regio Rotterdam, veel licht in huis en ik wil er gemakkelijk buiten kunnen zitten.

Nou ik geloof dat in maart dit jaar de zoektocht begon, ik plaatsten een bericht op social media, en begon met het zoeken op internet.

Al snel ontdekte ik dat deze zoektocht op deze manier veel frustratie op zou leveren.  Ook kwam het buitenland voorbij als kanshebber. Daar word ik sws heel blij van, ik zette wat lijntjes uit en bekeek mij opties daar. Zelfs op mijn werk besprak ik het al, en zelfs daar waren opties. Oke, zou het dan nu, echt het buiteland gaan worden?

Ondertussen stond ik natuurlijk niet stil. Ik volg training na training en heb nu zelfs een businesscoach aan mijn zijde om alles naar next level te tillen. Er zijn super toffe samenwerkingen ontstaan die opties geven voor leuke events op de langere termijn.

Dus er gebeurde van alles, Ik werd met name gek van de teleurstelling naar teleurstelling wanneer je voor de zoveelste keer niets hoort op je reactie.

Ik besloot het helemaal los te laten.

Ik zei letterluck: “Het universum weet wat ik wil, laat ze het dan ook maar op het juiste moment op mijn pad brengen.”

-Een huisje, aan het water, met groen, mijn eigen ruimte, het hoeft niet groot te zijn.-

Hoe in 30 sec, alles anders werd.

2 weken geleden lag ik op maandagochtend in het bubbelbad op mijn hotelkamer, bij te komen van een weekend vol training en enorme groei in mezelf.

Ik zie dat ik gebeld wordt (ik heb nameluck altijd alle meldingen en geluid uit staan) Ik keek dus precies op het goede moment op mijn telefoon, Ik herkende de naam die bij het nummer door google gegeven werd, nam op, al snel wat er de vraag, “ wil je donderdag het huis komen bezichtigen?

Ja, graag! Ik zal er zijn.”

10 min daarvoor had ik wat inzichtskaarten gepakt waarin de boodschap stond dat er een grote verandering aankwam..

Deze moest ik even verwerken, hoe tof!

Ik heb het helemaal los gelaten en nu word ik gebeld of ik wil komen kijken, het huis staat nog niet eens online!

Paar dagen later stond ik in het huis, het is letterluck aan het water en met een grote tuin, het huis is klein maar wel echt super tof.

De dagen daarna ontstond mijn beslissing volledig vanuit flow.

Nu krijg ik 15 sept de sleutel van mijn eigen plek!

Zo tof om weer te mogen ervaren hoe gaaf het is wanneer het universum zo mooi voor je werkt.

En eigenluck werkt het altijd zo, alleen meestal zitten wij teveel in het praktische ‘hoe’, we denken dat we alles moeten oplossen, terwijl wanneer we wat meer los laten er zoveel meer en moois kan ontstaan, DAT IS DE MAGIC  van het leven!

Wil jij ook meer magic in jou leven doe dan mee met de 5 dagen gratis trainen die ik deze week start op 1 sept!

Meld je daarvoor hier aan.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *