Stop met die vragen!

door | 7 sep 2021 | 0 Reacties

Begrijp me niet verkeerd.

Ik ben fan van vragen stellen, dan wel vragen die waarde toevoegen. Geen vragen die een oordeel bijzich dragen. STOP met het projecteren van de (sociale) verwachtingen op jezelf en de ander!

Relatiestatus: geen status.🤩😉😇

Zo vaak krijg ik nog de vraag waarom ik nog single ben? Of ik niet teveel eisen stel. Of ik niet gewoon een beetje te moeilijk doe dan?

Want er zijn genoeg leuke mannen en ‘jij bent een leuke en mooie vrouw’ is wat er dan gezegd wordt.

Alsof leuk zijn alleen genoeg is?

Andere vraag, ben ik wel nog single, of heb ik voor een relatie vorm gekozen die niet in jouw plaatje past. En wat is single zijn?

Er zijn zoveel maatschappelucke verwachting die we op onszelf en de ander projecteren. Heb jij, je al eens afgevraagd waarom dat je ‘vind’ wat je ‘vind’.

En hoe vormt dat je leven? En is dat dan wel het leven wat je echt wilt? Ik leef mijn leven, los van verwachtingen van wie dan ook. Ik kies met wie en hoe ik mij tijd doorbreng.

Weetje nog dat ik afgelopen week schreef dat ik erkende dat ik iemand mis om tegen aan te liggen en mijn hart te kunnen luchte. Gisterenavond was dat moment er wel. Want vraag en t wordt gegeven….😉

Een man die belangrijk is in mijn leven, die veel voor mij doet(o.a. teksten nakijken voor van mijn ebook, website en andere zaken, mij bijstaat in momenten dat ik voor mezelf wil kiezen en mijn gevoel alle kanten op schiet) mijn laat lachen en bij wie ik kan huilen oja we hebben ook bixar lekkere sex.

En nee we ons contact is niet gedefinieerd zoals dat graag gezien wordt. We zien en zijn ervoor elkaar zoals dat nu voor ons goed voelt. We zijn op zielsniveau met elkaar verbonden, daar is geen definitie voor nodig. Dat laat ons beide vrij in wie we zijn.

Zo, het kan maar weer gezegd zijn op de zaterdagochtend…#taboe Vraag jezelf echt eens af of de mensen waar je tijd mee doorbrengt in je leven wat toevoegen.

Vraag jezelf eens af waarom je doet wat je doet.

En wat zegt t oordeel wat je hebt over een ander nu eigenluck over jou?

Geniet van je dag!

Liefs Bianca Maria a.k.a magicmaker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *