Pretoogjes

door | 19 aug 2022 | 0 Reacties

De grens opzoeken

Gouden randjes

Dansen

Vier de sensualiteit

Geef toe aan het hoogtepunt

Voel je verbonden met de Godin in jezelf

Seksuele energie

Summer of love. 

 

Dit is de tekst die staat op mijn visionboaard die ik 2 weken terug maakte. Ik maak vaker visionboards omdat ik nu al jaren op een rij telkens weer zie dat, dat was ik er op plak ook daarwerkeluck in mijn leven komt, of mijn leven wordt. Voor mij (eigenluck voor iedereen) werkt dat super goed. 

Want zien is geloven, toch?! 

Nou wanneer je dan dus elke dag naar zo’n collage kijkt van de dingen die je graag wilt, ga je geloven dat je ze hebt, en zo komt het in je leven. Misschien klinkt dat wat kort door de bocht, toch is dat wel hoe het in grote lijnen werkt. 

Nu heb ik aan het begin van het jaar een grote gemaakt, die 1 niet in mijn koffer past en 2 voor 90% al werkeluckheid geworden is, door alle stappen die ik heb gezet en nu aan het zetten ben. Dus ik maakte een nieuwe, een kleine a4 formaat makkelijk mee te nemen. Dacht ik nog. Nou inmiddels heb ik alweer een nieuwe gemaakt omdat ook die van 2 weken terug al voldaan is. 

De grens opzoeken

Gouden randjes

Dansen

Vier de sensualiteit

Geef toe aan het hoogtepunt

Voel je verbonden met de Godin in jezelf

Seksuele energie

Summer of love

 

Dit alles zat in afgelopen weekend. Het was meer dan ik ooit kon verwachten. Het was geweldig! Vooral die gouden randjes! Je weet wel van die momenten die onbetaalbaar zijn! Ik had er de afgelopen weken  ontelbare, met vrienden en vrienden, met familie en tijdens mijn goddelucke werk. 

Die momenten die je doen beseffen hoe mooi het leven is met de mensen om je heen. En juist deze momenten maken het nu zo fucking lastig om te gaan. Want juist die lieve mensen zijn de mensen die ik zo keihard ga missen. Ik weet ook dat de komende dagen nog veel meer van dit soort momenten gaan komen want ik ga nog veel lieve mensen zien. Juist deze dagen ga ik nog een keer ALL-IN, waarom zou ik het niet doen? Juist deze momenten maken het leven waardevol! Ik ga aanwezig zijn in al deze momenten en GIGANTISCH genieten! 

Open staan voor de liefde, warmte, vriendschap, liefde en alles wat er nog meer mogen zijn, de gouden randjes maken we samen!

Waarom ik dit deel? 

1Omdat ik wil dat jij gaat inzien dat het leven dat je leeft echt altijd het resultaat is van wat je denkt en waar je om vraagt. Alles wat je nu in je leven hebt, is een resultaat van eerdere keuzes. Daar mag je het niet mee eens zijn, dit mag je lastig vinden, ga maar eens heel eerluck kijken naar wat er nu is en wat je daar zelf aan hebt bijgedragen en wat je dus anders had kunnen doen. 

Ennnn het is nooit, echt nooit te laat om alsnog iets anders te beslissen en een ander leven voor jezelf te creëren. 

Daarvoor kan het dan dus helpen om een visionboard te maken. Wat heb je te verliezen wanneer je dat eens zou doen? 

2 Wanneer je dan andere keuzes gaat maken, ga je daar dan ook de verantwoordeluckheid voor dragen? Ga je doorzetten wanneer er wat uitdagingen op je pad komen, of  kun en wil je trouw blijven aan je keuzes en daarmee jouw leven? 

3 Wanneer stop je nu eens met jezelf klein houden? Wanneer stop je met denken wat andere ervan zullen denken? Wanneer ga je beginnen met ALL-IN leven! Leven in dit moment? Wanneer ga je staan voor wie je bent? Doen wat jij wilt? 

4 Stel jezelf eens deze vragen: 

Wie wil je zijn? 

Hoe wil jij je voelen? 

Wat mag je daarvoor doen? 

Wie irriteren je, en waarom? Wat zegt dat over jou? Het zegt je nameluck altijd iets over jou en niets over de ander! 

Wat is het ergste wat er zou kunnen gebeuren wanneer je voor jezelf gaat kiezen? Hoe erg is dat dan? 

5 Kun je het je veroorloven om niet voor jezelf te kiezen? 

 

De foto’s van een paar gouden momenten en van afgelopen weekend. Kijk mijn ogen. Pretoogjes in elk moment. Dat is wat ik wil. 

Elke dag gevuld met gouden randjes en pretogen! 

 

Wat wil jij? 

 

Maak er een mooie dag van! 

Liefs Bianca Maria a.k.a. Magicmaker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *