YES I did it!!

door | 6 mrt 2021 | 0 Reacties

4 jaar geleden, weet je het nog, tijdens een training kreeg ik een plankje op mijn hoofd. Leuk zo’n opdracht waarbij je letterlijk door overtuigingen heen breekt, zodat je voelt dat je alles kan doorbreken. Dat er een kracht in je zit, die je altijd kan aanroepen. 

Die dag, ging het niet echt zoals je zou willen. De eerste poging van mij, het plankje, ging niet doormidden. Ik baalde echt enorm, daarna kreeg ik dat plankje op mijn hoofd, bloed, pijn en letterlijk de energie niet meer kunnen voelen. 

Het wondje moest gehecht worden, ik koos ervoor omdat niet te doen. Geen zin in ziekenhuis bezoek, ik wilde op het event blijven. Gelukkig had ik toen ook al de fijne oliën, die hielpen met een mooi herstel! 

Later op de avond brak ik alsnog dat plankje van mij. 

Andere training zelfde onderdeel… Ik voelde ‘lichte’ weerstand op de oefening. Toen ik in januari besloot om deze training te kopen, besloot ik ‘all in’ te gaan. Elke voorbereidings-video/training heb ik gekeken, ik zocht een plek waar ik wist dat ik helemaal in mijn bubbel kon blijven, alleen! 

Ik deed voldoende boodschappen en zorgde dat ik er met een open mind aan ging beginnen. 

Het zouden lange dagen worden, de training is online en wordt in Amerika gegeven, dat betekent dus een groot gedeelte van de nacht hier. Toch zou ik ‘all in’ gaan. Ik ben al weken actief in de facebookgroep en chat. 

Woensdagavond was er de eerste bijeenkomst met als afsluiting een online concert van Pitbull. Dat was al super leuk, dat had ik ik niet willen missen. 

Donderdag 4-03-2021 was het dan zover. 15:30 uur ging het live! Ik zat er helemaal klaar voor. Oh my god wat, ontzettend tof!!!! Wat een energie en een kracht zit er in mezelf! Wat fijn om weer bezig te zijn met uit je comfortzone komen. Leren wat er allemaal wel kan. Kijken en voelen waar de mogelijkheden allemaal liggen. 

De eerste uren vlogen voorbij, tot we om 01.00 uur de eerste break hadden. toen ik mijn wekker ging zetten voelde ik hoe moe ik was, ik heb de dagen hiervoor veel geslapen door de ontsteking die er dit weekend was in mijn lies, mijn lijf heeft alles nog nodig om te ‘herstellen’. 

Ik zag in de facebookgroep dat mensen gingen slapen, alles in mijn schreeuwde dat het wakker wilde blijven, de training wilde volgen. Ik zou vandaag dat plankje doorslaan, ik zou ‘all in’ gaan dus nu gaan slapen was geen optie. 

Wel ging ik heel even liggen, zodat ik even een beetje kon rusten. 

Het 2de deel ging van start, weer vol energie! ik stond dus om 01:30 uur te springen in de huiskamer om mijn energie weer op hoog niveau te krijgen. Gelukkig was het ook nu weer interessant, de moeheid kickte in, ik bleef water drinken en fruit en wat ‘lichte’ dingen eten. Puur op wilskracht heb ik de nacht volgehouden. 

Nu ik dit schrijf, is het wederom 01:30 uur. De 2de nacht is ‘ongoing’ ook nu weer een break, nu ga ik hem productief inzetten, ook ga ik zo alvast het huiswerk maken. 

Ook vandaag ga ik het ‘gewoon’ volmaken. 

Terug naar gisteren, Het was rond 5 uur dat de oefening met het plankje inzicht kwam. De voorbereidingen zijn minstens zo belangrijk als het doorslaan zelf. Ik voelde het vertrouwen groeien, ook de vervelende stemmetjes, gaat het je nu wel lukken? Nu heb je geen fysieke support om je heen, niemand om het mee te vieren, kun je dat stukje uit je verleden wel echt los laten? 

Je kan je voorstellen, dat deze gedachten niet echt heel erg helpen bij het sterker worden. Ze mochten er wel zijn. Ik wilde ze niet negeren, ook niet groter maken dan noodzakelijk. Dus ik deed de voorbereiden vol enthousiasme mee. Ik voelde de blijdschap voor wanneer ik het gedaan had. 

BAM! 

In 1x sloeg ik het plankje door de midde. Het voelde zo ontzettend goed. Zo fucking trots op mezelf. Ik kan je niet goed uitleggen wat het met je doet. Dat moet je meemaken. 

Het vieren van dit succes was ook online leuk!

Dag 1 zat er op. Ik kon gaan slapen. 

Waar laat jij je verleden je nog tegenhouden om te doen waar je gelukkig van wordt? 

Waar wil jij, een beslissing nog meer kracht bijzetten? 

Ik hoor graag van je!

Liefs Bianca

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *