Ziek en dankbaar!

door | 6 mrt 2021 | 0 Reacties

04:44uur voor de 2de nacht/ochtend op rij, zie ik dit tijdstip.


Ik lig ziek op bed en ik ben super dankbaar.Ja, dat lees je goed.
Ik heb nu een dag of 5 ontsteking in mijn lymfeklier in mijn lies.Dit heb ik al eens eerder gehad, dus bij het begin van de klachten, neem ik het waar, smeer er een aantal van mijn oliën en ga verder met mijn ding.

Ondertussen is er het besef dat deze ontsteking telkens getriggerd wordt door dezelfde gebeurtenis in mijn leven. Eigenlijk vind ik het nog wel grappig ook.
Omdat een dag later de verschijnselen wat erger ipv minder lijken, pak ik het wat anders aan, eerst even een bodyscan zodat ik goed kan zien wat ik nodig heb. De oliën die daar als uitkomst te zien zijn, meng ik samen in een creme, mijn eigen heksenbrouwsel
De volgende dag, gaat het iets beter dan de avond ervoor, toch gaat het slechter dan een dag geleden in de ochtend.


Ik ga douche, smeer mijn heksenbrouwsel en ga doen wat er op de planning staat. Dat gaat niet zo als ik gedacht had. De pijn neemt toe, ik voel me, met het uur beroerder worden, einde van de middag eenmaal thuis.Heb ik geen kracht meer, ik sta lang onder de douche, om het warm te krijgen, vervolgens wil ik mijn ontsteking met koud water afspoelen, ik voel niet eens dat het koud is .
Nu begint de ernst van de situatie door te dringen.Ik heb koorts en een systeem wat helemaal overweldigend is van t harde werken tegen die ontsteking, het kan wel wat hulp gebruiken.Er schiet door mijn hoofd, misschien moet je naar de eerste hulp.

Direct daar op volgend denk ik, die gaan ook niets anders doen dan je een antibiotica geven. Op dat monent klikt er vanalles, er gaat een lampje branden.Antibiotica heb ik ook in huis, een natuurlijke versie.Voor zover het nog kan, staan mijn hersenen aan, ik pak mijn lege capsules en druppel daar diverse oliën in. Antibiotica, ontgiftend en ontstekingsremmend. Deze neem ik samen met nog wat andere krachtige supplementen in en ik ga naar bed. Ik pak op gevoel nog wat edelstenen, Alle hulp is welkom nu.
Ik blijf bewust nog 2uur wakker om het zelfde aan ondersteuning nogmaals in te nemen, ik eet nog klein beetje en ik ga slapen, met de wekker voor 3 uur later, om dit te kunnen blijven herhalen.


Ik ben door mijn wekker heen geslapen, het is ongeveer half 3 wanneer ik wakker wordt.Direct check ik hoe het gaat met de pijn. Die is duidelijk minder, de koorts is ook weg, ik voel me ook een stuk beter Jeejtje zeg, wat kun je van koorts ziek zijn…
Gelukkig de capsules met oliemix zijn aangeslagen. Dit herhaal ik ook nu weer, zet wat thee, pak een nieuwe ijspack en ga weer terug op bed liggen, geef mezelf healing en ga weer slapen.

Deze dag, voel ik me al stuk beter, ik blijf om de 3 tot 4 uur mijn zelf gemaakte natuurlijke medicijn innemen en mijn heksenbrouwsel smeren.Aan het einde van de dag blijkt dat ik toch nog net iets te veel heb gedaan.Dus ik lig alweer vroeg op bed.

Ook in de nacht en de volgende dag blijf ik doorgaan met deze aanpak.Ik voel mij met het uur beter worden.
En nu lig ik dus weer wakker, en ben zo enorm dankbaar voor alles wat ik in huis heb aan natuurlijke middelen om mezelf te ondersteunen wanneer dat nodig is.


Jaren geleden, begon mijn avontuur met de essentiëlen oliën, ik had werkelijk geen idee wat het kon doen. Nu wederom zelf, mogen ervaren hoe fijn het is om je lichaam te kunnen ondersteunen wanneer het zo hard voor je aan het werk is.Weten, dat wat je in huis hebt getest is, veilig is. Dat je weet wat je inneemt en smeert ook echt puur en zuiver is. Dat je voelt dat je direct opknapt omdat het je lichaam in al haar processen ondersteunt.

Hoewel ik echt ziek was, en pijn had/heb, geniet ik enorm van dit hele proces, het daagt mij uit om weer een stukje van mezelf aan te pakken. Om op een dieper laagje naar mezelf te kijken. Los te laten wat niet dient, te vertrouwen in de oliën en hun werking en op mijn gevoel. En nieuwe inzichten te omarmen.


Ik ga nu nog weer even wat drinken, mezelf healing geven en nog wat slapen.
Ik kijk uit naar deze nieuwe dag, waar ik als dankbaar mens aan kan beginnen.

Wil jij weten hoe jij kan starten met op een natuurlijke manier voor jezelf zorgen? Stuur mij een bericht.

Liefs Bianca

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *