‘ A wise woman once said, “fuck this shit!” and she lived happily ever after.’

door | 7 nov 2017 | 0 Reacties

‘ A wise woman once said, “fuck this shit!” and she lived happily ever after.’

‘ Your new life is going to cost you your old one.
‘You’re always one decision away from a totally different life’

En nog veel meer van dit soort spreuken kom ik de laatste dagen overal tegen.
Toeval?

Nee, dat zeker niet. Alles wat op je pad komt is een reactie op de energie die je bent. Het werkt als een magneet. Deze spreuken zijn dus voor mij een heel mooi ‘teken’ op welk punt ik sta in mijn leven.

1 Beslissing verwijdert van een compleet ander leven. Een leven waar ik al heel mijn leven van droom. Dat ik veel los mag laten om daar te komen. En dat ik ook nog een aantal keren “fuck this shit” zal denken en zeggen.

En hoe zit dat bij jou? Ben jij bereid om ALLES ‘los te laten’ om te bereiken wat je wilt bereiken? Kun jij zeggen ‘fuck this shit’ omdat je weet dat JIJ en alleen jij belangrijk bent in jouw leven? Durf je te vragen en te ontvangen?

Vorige week heb je kunnen lezen, hoe het op dit moment met mij gaat. Alles op zijn kop. Niks is meer zeker, al ‘onze’ dromen weg. Zoals ik schreef, voelt dit als een nieuw begin. Dat is spannend, leuk, mooi en vooral erg onzeker. Elke seconde voel ik gemis en verdriet. Gelukkig ook liefde, dankbaarheid, kracht en vertrouwen.

Ik ben de man van mijn dromen kwijt omdat ik te veel vast hield aan overtuigingen, verwachtingen, waarden en normen (waarvan ik oprecht niet weet of ze wel van mij zijn).
Nu is er ruimte om te kijken en te voelen naar wat echt bij mij past, waar ik blij van word. En tegen al het andere dank je wel te zeggen en los te laten. Dat is een onzeker gebied waarin ik me nu begeef en dat maakt dat ik bijna automatisch zou doen wat ik gewend ben om te doen.
Toch gaat dat nu niet gebeuren! Ik ga al die patronen die me nu bewust worden, al die overtuigingen die ik bij me draag, opnieuw onderzoeken. Wat wil ik wel en wat wil ik niet, wat vind ik echt belangrijk?

Om er zo voor te zorgen dat ik ‘mijn nieuwe boek’ zo ga schrijven dat ik er echt gelukkig van word.

Als jij de kans kreeg om een ‘nieuw boek’ te schrijven, wat zou jij dan schrijven? Wie spelen er een rol in het verhaal? Wat is het verhaal wat je wilt schrijven en leven?

Wat kun jij vandaag doen om dat te bereiken, wat kun je loslaten, aantrekken, vragen of doen?

Vraag om hulp, durf te ontvangen.
LEEF JE LEVEN!!

Vision,

Ik heb mijn visionboards er maar weer even bijgepakt. En gevoeld of het klopt wat er op staat. Ben opnieuw begonnen met de opdrachten van het programma waarin ik gecoached word.

Ik weet dat ik (en iedereen) zijn leven kan indelen op de manier zoals bij je past, zoals je wilt. Als ik dan naar die visionboards kijk, word ik misschien wel beetje bang. Want stel je voor dat het wederom allemaal uitkomt… Belangrijker nog: stel dat het niet uitkomt en alles blijft zoals het nu is? Oh shit nee. Dat kan niet. Dat wil ik niet. Dus, let’s go!

Houdt jouw angst je op je plek? Wat is erger: dat je krijgt wat je werkelijk wilt, of dat het blijft bij wat het nu is?

Wat je ook beslist, en gaat doen, ga er helemaal voor.

Succes.

Graag breng ik nog even het volgende onder de aandacht om mijn nieuwe boek met een feestje te beginnen waar jij ook onderdeel van kunt zijn:

Boek nu 2 ontspanningsmassages van 45 min voor slechts €1,00 per minuut excl. btw & ontvang een GRATIS Doterra olie voor thuis.

Voorwaarde: Je zorgt er zelf voor dat beide afspraken voor 30 sept gemaakt worden. Annuleren kan tot 24 uur van te voren kosteloos, daarna ben ik genoodzaakt de afspraak wel in rekening te brengen. De aanbieding geldt alleen als je vooraf in 1x betaald. De actie geldt niet op reeds gemaakte afspraken. De afspraken kunnen alleen gemaakt worden voor behandeling in de praktijk in Nistelrode op donderdag, vrijdag en zaterdag

“Het zijn niet de gebeurtenissen zelf in ons leven waardoor we van slag zijn; het zijn onze gedachten erover”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *