3 x38 = 40

door | 21 jul 2022 | 0 Reacties

3×38 = 40 Hahaha
Voor wie nu denkt, oh ze kan niet alleen niet goed schrijven ze kan ook niet rekenen, klopt!

20 worden en later 30 worden vond ik niet fijn. Het besef dat ik van 10-tal veranderde in mijn leeftijd heeft me elke keer ‘pijn’ gedaan, natuurluck geen fysieke pijn, toch had ik het er altijd lastig mee.

Het ouder worden op zich niet perse, alleen had ik altijd het gevoel dat het getal niet klopt bij hoe ik me voel. Gisteren mocht ik 40 worden en daarbij zat het zelfde gevoel.

40 klinkt zoals een volwassen vrouw en ik wist niet of ik me ook al zo kan en wil voelen. Dus ik besloot altijd 38 te blijven, zo vierde ik vorige jaar voor de 2de keer mijn 38ste verjaardag en zou dit jaar mijn 3de keer 38 worden.

2022 begon ik in Curaçao zowel op 1 januari als met het astrologische nieuwejaar. Beide keren veel aan zee geweest, beide keren gevoeld hoe het is wanneer ik keuzes maak die niet echt bij mij passen, wanneer ik het belang van de ander voor op zet. Met tranen van verdriet voor mij…in mei toen ik weer in NL was, bewust wat sessies gepland om keihard aan mezelf te werken en niet de reis naar Curaçao of een van die sessie los maar het geheel, waar ik al jaren mee bezig ben, klikt nu in elkaar op een diep niveau in mij.

Er is contact met mijn overleden oma’s ik ben met hun in gesprek, dit verhelderd zaken, ik neem mijn verantwoording op gebieden, waar ik eerst voor weg liep. Dat is ongemakkeluck, spannend en nieuw.
Ik vraag om wat ik wil, ga ALL-IN in het moment, spreek mijn verlangens, wensen, angsten en gevoelens uit. Ik kies voor wat bij mij past en wat mij dient.

Dat is verre van easy peasy. Wel vormt het mij, wel ondersteund het mij in de weg naar de vrouw die ik mag worden.

Daar ergens in die weg die ik nu bewandel, gedreven om de vrouw te zijn die ik mag worden.
Een vrouw die:
• Haar grenzen weet en op blijft zoeken en bereid is om deze te verlegen wanneer dat echt goed voelt voor haarzelf.
• Haar verlangens er laat zijn zonder oordeel naar zichzelf te hebben, deze ook uit spreekt.
• Haar angst niet langer de baas laat zijn, deze uitspreekt waardoor ze aan kracht afnemen
• Zich kwetsbaar durft op te stellen wanneer dit de situatie dient• Haar verantwoording neemt over alle aspecten in haar leven
• Die speels, nieuwsgierig, avontuurluck en vrolijk is
• Keuze’s maakt die haar dienen in deze reis
• Haar leven leeft waarvan ze voelt dat het 100% bij haar past• Gelooft in liefde en dat liefde altijd het antwoord is
• Elke dag bewust aan haar zelf werkt
• Weet waarvoor ze hier op de Aarde rond loopt en dat elke dag meer en meer uitdraagt
• Een inspiratie en activatie is voor de mensen om haar heen.

Ergens in deze reis is er de laatste dagen wat anders geworden, de 40 is OKE.
Ik kan zonder dat nare gevoel te voelen hardop op uitspreken dat ik 40 wordt en dat ik dat helemaal oke vind. Nu denk je misschien, ja leuk, wat heb ik daaraan?

Ik wil uitdragen dat je lief mag zijn voor jezelf, dat je alles van jezelf mag omarmen. Dat je echt helemaal oke mag zijn met wie je bent. Precies zoals je nu bent. Met al imperfecties, je foutjes, de dingen die je zo graag anders zou willen, want wil je ze wel anders? Of denk je dat anderen je dan leuker, liever of mooier gaan vinden? Wat als jij nu echt van jezelf gaat houden, gewoon zoals je nu bent!
Wat zou dat voor je doen?
Kijk dat ik de 40 nu ineens wel kan omarmen is op zichzelf niet zo heel boeiend, wat wel mooi is aan dit verhaal is dat ik daarmee meer aspecten van mezelf ben gaan omarmen. Ik kan mezelf nu zien als die ‘volwassen’ vrouw van 40 met al haar wijsheid, levenslessen en kennis.
Want die kant van mezelf zet ik zeker in tijdens mijn coachingen, dan ben ik maar wat blij met die kant.
Ook kan ik van mezelf het kleine naïeve meisje omarmen die de wereld ziet als een grote roze wolke festijn waar ze eindeloos kan spelen. Waar alles glitters heeft, ze kan spelen en lachen en gek doen gewoon omdat dat het leven is.
Ik kan mezelf omarmen wanneer ik in mijn sterke sexy energie zit, het spel van flirten niet wil stoppen, wil ontdekken wat deze energie mij nog meer kan brengen, er van kan genieten wanneer ik een parenclub binnen loop, maar ook wanneer ik een bachata-dansje doe en de ander een soort van verrast lijkt te zijn van mij niet zo brave kant.

Ik kan van mezelf houden wanneer ik super spiritueel bezig ben, ook wanneer ik mijn acrylnagels laat zetten of wanneer ik een borrel drink met mijn lieve vriendinnetjes.

Omdat ALLES er nu steeds meer mag zijn, is die 40 ook niet meer zo’n dingetje voor mij. Ik weet dat ik alles in mij heb om te zijn wie ik mag zijn, voor de reis naar de vrouw die ik mag zijn te worden.
Omdat er dus geen oordeel meer zit op dat heel blije meisje die oprecht van alle glitters blij wordt of op die vrouw die wil ontdekken waar haar sexuele energie haar gaat brengen, of op de vrouw die ‘alles’ achter laat om haar eigen leven te leven, of op de vrouw die een succes van haar bedrijf wil maken, kan ik nu echt volop genieten van het feit dat ik 40 ben geworden.

Het was feest! Feest met taart en chocolade , een fijne hotelkamer met bubbelbad en tijd en ruimte om precies dat te doen waar ik zin in had…. Het werd een lange zwoele zomer nacht!

En jij? Kun je zijn wie je wilt zijn? Of zit daar nog wat oordelen op van wat niet zou horen of juist wel zou moeten?

Laat het mij hieronder weten!

Liefs Bianca Maria a.k.a. magicmaker

p.s. Heb je de korting op al mijn diensten al gezien? Deze maan is het ook feest voor jou! Doe er je voordeel mee! https://liefzijnvoorjezelf.nl/winkel/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *