Pink panter

door | 28 jul 2022 | 0 Reacties

Recht voor mij, stond ze een zwarte panter!

Ik keek haar recht aan. Ik voelde haar vernietigende kracht, ook haar liefde.

Ik zag haar en zij zag mij.

In dat moment weerspiegelde zij al mijn angsten zoals ik die ken, met haar donkere voorkomen, intense blik en de kracht waarmee ze alles kan verwoesten. Ik voelde haar liefde, zorgzaamheid en liefdevolle intenties waarmee ze zich voort beweegt

Heel even voelde ik een reflex opkomen om weg te lopen, tot ik echt verbinding maakte met de energie. Ik werd mij bewust van dat wat ik in haar zag, ik in mijzelf zie. Dat, daar waar ik bang voor ben, voortkomt uit mij. Die angst bestaat alleen in mijn hoofd.

Ze liet me in dat moment zien, dat ik haar ben. Ik ben die zwarte panter. Ik heb dat donkere in mij, ik kan alles verwoesten mij mijn kracht, ik heb die intense blik, de liefde, zorgzaamheid en zelfde focus op mijn doel.

Daarmee verzachte haar blik naar mij, het moment dat ik besefte dat alles wat ik zag iets zei over mij, verzachte ze niet allee haar blik, ook haar energie werd zachter, ze kreeg zelfs een paars/roze kleur.

Het moment dat je beseft dat alles wat je nodig hebt, ziet en waar je bang voor bent in jezelf zit, kun je verzachten. Kun je loslaten en overgeven.

Je weet nameluck dat je alles wat je ooit nodig zal hebben in jou zit. Dat maakt je sterk zonder verwoesten te hoeven zijn. Je kan er vanaf dan voor kiezen hoe je jou energie in wilt zetten, wat je wilt laten zien, hoe je, je wilt voelen.

Alles zit in je!

Dat beeld van die panter, dat moment dat ik samen met haar had, was zo mooi en zo levensecht. Het was namelijk een van de momenten tijdens mijn ayahuasca reis, een van de momenten die mega veel indruk op mijn gemaakt heeft. Zo diep geraakt door wat ik zag en voelde.

Het was een waardevolle boodschap! Dat wat je in de schaduw hebt gezet, wat je liever niet ziet van jezelf, daar zit wellicht je grootste kracht. Ik weet, ‘Like I know, like i know, like I know’ -Lisa Nichiols- Diep van binnen allang dat ik juist met mijn liefdevolle intenties, verwoesten sterk en zelfs vernietigend kan zijn.
Ik weet allang dat wanneer ik ga staan voor wat ik weet en kan, daar veel weerstand op gaat komen. Daarvoor stopte ik dat vaak maar weg, liet ik het er niet zijn.

Al een tijdje reken ik daar mee af, je ziet het aan de foto’s je leest het in mijn berichten en dit lieverd is echt nog maar het begin.
Dit is nog maar zo’n klein deel van wat ik kan laten zien.

Het komt, echt! Stap voor stap neem ik je mee.
Wil je mee op reis, top! Is het niet jou ding, ook top. Dan bewandelen we beide ons eigen pad.

Ik weet dat ik na het zien en voelen van de zwarte panter in mij, niet meer anders kan, dan haar toelaten.

Oke, ze in nu niet meer zwart maar roze! Natuurluck is ze roze! Verder belichaamd ze wel alles waar zwarte panters in mijn ogen voor staan.
Mystiek, focus, kracht, verzorgend, verwoestend, speels, sierluck, zachtheid je zou ze toch gewoon willen kroelen, sexy yep ik vind ze echt ubersexy, avontuurluck, nieuwsgierig, leiderschap. Dit alles dan in een roze ‘jasje’.

Ja ik ben nog steeds dol op unicorns, glitters, regenbogen en roze wolken. Toch is het de kracht van deze pink panter die mij nu elke dag voor drijft, die ik voel en die gezien wil worden.

Schreef ik laatst dat mensen mij vaak zien als een sterke vrouw en dat ik eigenluck geen idee heb hoe ik veel van mijn dingen doe, is dit wel een ‘uitleg’ daarvoor.

Ik heb de switch gemaakt van glitter unicorn naar roze panter, and girl.. dat voel en zie je aan alles!

Er zit kracht in de keuzes die ik maak, er zit focus in de stappen die ik zet, er zit en speelsheid in mijn die er uit wil, ik verwoest wanneer het nodig is en blijf klam omdat ik het zoveel beter kan overzien. Ik jaag alleen op dat wat echt van belang is, ik loop mijn eigen pad, weet welk mysterie er rond mij hangt en maak daar gebruik wanneer nodig. Mijn roze nagels zit ik alleen in die ander 😉als ik voel dat hij mij kan dragen, zo niet, dan maak hij geen kans, want ‘ik lust hem rauw’. Ik speel en dans met het leven. Laat mij passie stromen, luister naar mijn verlangen en connect met mezelf en de natuur om mij heen.

Hoe zit dat bij jou?
Wat stop jij in de schaduw weg? Wat mag er niet (volledig) zijn? Waar wil jij meer licht op schijnen?

Ik heb in de maand augustus nog 1 plek voor iemand die wil starten met een 2 of 9 maand traject! Dan gaan we samen licht schijnen op jouw schaduwkanten zodat jij ook helemaal kan gaan shinen!

Ben je er klaar voor?!
Oh en alleen vandaag nog een dikke korting in mijn webshop!
Stuur mij een DM voor je vragen of om direct te starten!
Laat mijn in de hieronder weten tot welk dier jij je aangetrokken voelt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *