Belangrijk

door | 24 mrt 2017 | 0 Reacties

“Ik ben belangrijk!”

Wat ik ook kan zeggen: “lief zijn voor mezelf.” Dat klinkt een stuk vriendelijker, toch? Het komt beide op hetzelfde neer.

Wat betekent dat voor mij?

  • Investeren in mezelf.
  • Hulp vragen
  • Mijn hart durven volgen.Grote doelen zetten.

Investeren in mezelf.

Dat kan op verschillende manieren. Ik zie het als tijd voor mezelf vrij plannen, mezelf ontwikkelen zowel persoonlijk als zakelijk. Dat kan een nieuwe training zijn maar ook een wandeling in het park. Wat ik dan leer breng ik in de praktijk, dus ik onderneem actie. Niet zomaar actie maar gericht om mijn doelen te bereiken. Ik ben bereid om dagelijks te investeren in mezelf. Of dit nu het veranderen van een gedachtenpatroon is of het volgen van een training. Ook als die training in een zaal met 1500 mensen is en wordt gegeven in het Engels. Zelfs dan ben ik bereid om er volledig voor te gaan.

Ik zet ook mijn wekker eerder om mijn wandeling in mijn planning te passen. Ik ga 15 min later slapen ook al ben ik moe om toch nog even mijn dankbaarheid te schrijven.

Of een ‘leuke, en gezellige” afspraak niet inplannen zodat ik kan werken aan mijn bedrijf.  Sinds kort is het zelfs een avond minder thuis bij mijn lieve vriend slapen en meer in Brabant bij vrienden doorbrengen om zeker te zijn dat ik op tijd ben voor mijn vroege ochtendafspraak.

Mijn grenzen aan durven geven, “nee” durven zeggen.

Dit is vaak een lastige opgave. Vooral als je altijd voor anderen wilt zorgen, als je omgeving dit van je gewend is. Ook als je bang bent dat “men” je niet meer leuk of goed genoeg zal vinden.

Belangrijk is, dat je inziet dat ‘men’ je behandelt naar het voorbeeld wat jij ze geeft. Dus als jij voor jezelf kiest zal een ander dat ook doen.

Ik zeg bijvoorbeeld regelmatig nee op een uitnodiging waarvan ik voel dat het niet goed voor mij is. Dat zegt niks over de persoon! Dat zegt alleen dat ik op dat moment kies voor wat wel goed voelt. Zo ben ik door de jaren heen begonnen met het afzeggen van verjaardagen. Ik heb niks met ‘gezellig’ samen zijn met mensen die ik niet ken en niets te melden heb. “Je kunt ze toch leren kennen?” Ja, dat kan. Maar is het de tijd en de moeite waard?  9 Van de 10 keer niet. Ik zie er tegenop, ik kom moe thuis, kan de gesprekjes niet volgen omdat ze me niet weten te interesseren. Wat ik liever doe is een andere afspraak maken zodat de ‘jarige’ en ik echt tijd voor elkaar hebben. Naar elkaar luisteren, samen lachen en er voor elkaar zijn. Zo vul ik mijn en jouw leven met mooie momenten. Dus door nee te zeggen op de uitnodiging van een verjaardagsfeestje zeg ik ja op een mooi moment en liefdevolle herinnering. Een oprecht nee levert een waardevol ja op!

Hulp vragen.

Als je jezelf belangrijk genoeg vindt, vraag je om hulp als je er zelf niet uitkomt. En oefff…. dit is voor mijzelf het moeilijkst. Hulp vragen! Al sinds ik klein ben heb ik veel op eigen kracht gedaan. Hulp vragen heb ik altijd moeilijk gevonden. Omdat ik vaak niet uit kon leggen waarom ik dingen zo voelde of wilde. Ik zet mijn bedrijf op de kaart. Nu er dingen van mij ‘verwacht’ worden kan ik er niet onderuit. Ik zal hulp ‘moeten’ vragen. Want 1 ding is zeker: ik kan het niet alleen. Dus onderaan dit blog vraag ik je om hulp. Een serieuze hulpvraag aan je. Om het goede voorbeeld te geven op 2 manieren.

1 Om je te laten zien dat ik doe wat ik je zeg: ik vraag om hulp en in volg mij hart in één actie.

2 Ik laat je zien dat het vragen om hulp helemaal niet erg, slecht, zwak of naar is.

Mijn hart durven volgen. Grote doelen stellen.

JA, mijn hart volgen. Mijn hele leven is een reis van het volgen van mijn hart. Het onbegrensde vertrouwen in het goede in het leven. Dat dingen komen zoals ze goed zijn voor mij. Dat als ik aan een nieuw onderdeel van mijn reis begin, het goed komt. HOE DAN OOK. Mijn bedrijf starten was voor mij geen vraag. Ik voelde simpelweg dat dit mijn weg was die ik in mocht slaan. Hoe ik dat ging doen? Ik had geen idee. Dat kwam met de tijd wel. En kijk… Het is er. #loveit!

Inmiddels heb ik geleerd om doelen te stellen. Hele grote doelen! In september is vanuit mijn hart een nieuw idee ontstaan. Een coachingsreis naar Curaçao. En kijk: 28 maart vlieg ik met een cliënt naar Curaçao. Als ik dit voor elkaar kan krijgen, dan is echt alles mogelijk! Geloof me. Gesteund door dit resultaat vraag ik je om hulp. Want ik geloof dat het gaat lukken, samen! We zijn zo sterk samen, we kunnen een verschil maken. Doe jij mee?

Help jij mee?

Afgelopen zondag heb ik weer een super mooie trainingsdag gehad. ( ja op zondag! Investeren! ) 400 Mensen in de zaal. Moe maar voldaan van de dag en vol nieuwe energie kwam ik ‘s avonds weer thuis.

En deze keer kan iedereen meegenieten van alles wat ik heb geleerd! Ja, dat lees je goed. Iedereen kan leren wat ik ook geleerd heb.

Open Cirkels is gestopt met het geven van de trainingen zoals ze dat altijd gedaan hebben. Dat is echt super zonde want ik had nog zo graag zoveel meer van ze geleerd.

Gelukkig hebben ze alle trainingen die gegeven zijn van 2010 t/m 2016 op video staan en staan deze op een online platform. #thankgodforthis!

Maar even serieus, alle trainingen van open cirkels op een online platform klinkt leuk maar zal best wel een enorme investering zijn. Nu willen Nisandeh en Vered ( de mensen achter Open Cirkels) zich hard maken om educatie toegankelijk te maken voor iedereen. Vooral omdat zij vinden dat het huidige schoolsysteem tekort schiet. Zij richten zich nu eerst op Nederland en bij voldoende draagkracht zullen zij dit ook in landen lanceren. Landen waar mensen weinig geld hebben maar wel enorm gebaat zullen zijn bij deze educatie. Het is zo opgebouwd dat elke deelnemer in Nederland een deelnemer in deze landen de kans geeft om ook deel te nemen.

Kun je een voorstelling maken van wat een beweging we op gang kunnen zetten? Alle trainingen die ik heb gevolgd de laatste maanden en nog zoveel meer voor iedereen beschikbaar! Echt zo ontzettend tof! Alles wat je wilt weten over hoe je van je passie een bedrijf kunt maken. Alles over persoonlijke ontwikkeling wat je nodig  kunt hebben om de volgende stap te zetten.

Dit is de voortzetting van zijn missie om 1 miljoen mensen te bereiken. Ik vind het een bizar mooie kans en een prachtig initiatief tegelijk

MIJN VRAAG AAN JOU:

Ben jij of ken je iemand voor wie dit geschikt is? Laat het me weten! Nisandeh heeft 1000 deelnemers nodig om dit naar andere landen uit te breiden.

MIJN GROTE DOEL:

1000 deelnemers aanleveren. Waarom? Simpelweg omdat ik geloof dat het kan. Hoe tof zou het zijn als wij dat samen voor elkaar krijgen!?! Ik vraag niet of je ze alle 1000 kent. Maar misschien wil je zelf wel mee doen en ken je 1 iemand. Dat is mooi. En kent die iemand dan ook weer iemand en zo verder. Dan komen we er vanzelf.

Dus doe je mee?

Hoe doe je mee?

Voor een vast bedrag per maand heb je toegang tot al die mooie trainingen. Het zullen filmpjes zijn van ongeveer 20 min. Dat is makkelijk kijken zodat je er altijd tijd voor kunt maken. Voor €19.99 per maand kun je jezelf dit cadeau doen en help je dus ook iemand aan de andere kant van de wereld. Oh ja, het is ook nogeens maandelijks opzegbaar ( mocht je dat willen)

Ik ben zondag meteen ingestapt. Daarom mag ik je dit aanbieden voor de prijs van €15.99. Nu heb je geen excuses meer om niet mee te doen! Toch?

Ben jij klaar om aan een mooiere wereld te werken?

Let me know!

Heb je nu nog wat excuses om niet mee te doen?

1 april bestaat Lief Zijn Voor Jezelf 3 jaar. Daarom ga ik cadeautjes weggeven.

Wil je graag meehelpen om mijn doel te bereiken? Wil je in jouw netwerk rondkijken of er mensen zijn die hier mee geholpen zijn?

Dan ga ik je belonen!  Gewoon omdat het kan.

Komen er via jou 20 mensen die zich bij mij melden om mee te doen, dan krijg je gratis toegang tot de workshop: Visionboard maken t.w.v. €47,-

Komen er via jou 35 mensen die zich bij mij melden om mee te doen, dan krijg je een één op één behandeling: t.w.v. €127,-

Komen er via jou 50 mensen die zich bij mij melden om mee te doen, dan ontvang je 2 één op één behandelingen: t.w.v. €254,-

Samen zijn we sterk, samen maken we het verschil, samen maken we de wereld mooier en samen kunnen we meer mensen helpen! Help jij mij met het behalen van dit grote doel? Help jij Nisandeh met dit prachtige initiatief?

Heb je vragen stuur me dan een e-mail!

Ik reken op je!

Liefs Bianca

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *