Curaçao

door | 14 apr 2017 | 0 Reacties

Zoveel te vertellen en eigenlijk zijn er geen woorden voor.

Daar zit ik dan, op bed met mijn laptop op mijn schoot. (Ja dat kan als je eigen baas bent) Klaar om weer aan het werk te gaan. Ik wil beginnen met een blog en een nieuwsbrief want er is zoveel gebeurd dat ik met je wil delen!

Stil

En dan is het stil in mijn hoofd. Kan dat in een hoofd van een hsp-er? Het is niet helemaal stil, er gaat heel veel om in mijn hoofd. Maar niet de woorden die ik wil gebruiken om een inspirerende blog te schrijven.

Ik beleef de dagen opnieuw in mijn gedachten. Hoe het was om één-op-één met een cliënt te vliegen. Om bijna 24/7 samen te zijn. Om haar te mogen zien ontpoppen naar een super sterke zelfbewuste vrouw die nu naar haar gevoel en intuïtie luistert. Die zichzelf op een gezonde manier op nummer 1 zet. Die heeft leren ontspannen om daarna super gefocust aan het werk te kunnen gaan. Die lief zijn voor jezelf heeft omarmt en nu keihard op weg is naar de beste versie van haar leven. Ze gaat op haar manier de wereld zoveel mooier maken. Ik ben mega trots op het feit dat ik daar een steentje aan heb mogen bijdragen!

Ook voor mij zaten er heel veel mooie, bijzondere en leerzame momenten in deze reis. Ik ben zelf ook getransformeerd. Zo tof hoe dit ontstaat. Ik heb veel geleerd over mijzelf, mijn bedrijf en over mijn droomdoel. Dit gaat de komende tijd allemaal vorm krijgen.

Blog

Hoe krijg ik dat dan in 1 blog? Niet! Vanmorgen was ik al aan de slag gegaan om je een kijkje te geven wat er allemaal in mijn hoofd omgaat als ik aan het stoeien ben om de juiste woorden op papier te krijgen.

Ik besloot even afstand te nemen, laptop dus weer aan de kant. Het idee van een nieuw visionboard zat al wat langer in mijn hoofd en dat heb ik dus vandaag gemaakt. Want vlak voordat ik naar Curaçao vertrok kwam het besef dat al mijn andere visonboards hun doel bereikt hebben. Dus tijd voor een nieuw visionboard. Dat is nu klaar. Mooie nieuwe doelen in beeld gebracht. Hij hangt heel duidelijk in het midden aan de muur in de woonkamer zodat mijn onderbewuste er heel vaak meer in aanraking komt.

Afstand

Door afstand te nemen, ontspanning en creativiteit toe te laten, gaat energie weer stromen. Die stroming is heel erg belangrijk.

Dit effect hebben we ook gezien op Curaçao; door mijn cliënt in een compleet andere omgeving neer te zetten, ontstonden er al inzichten voordat het programma begonnen was. Al voor het eerste ontbijt was er een transformatie in gang gezet die thuis simpelweg niet tot stand was gekomen.

Dat kun je zelf in het klein ook doen als je vastloopt. Dat heb ik dus vandaag ook gedaan. Ik wilde mijn email doorlezen en beantwoorden, blog schrijven, nieuwsbrief maken en nog zoveel meer, veelal werk achter de laptop. Dat was weer even wennen. Gelukkig gaat me dat met de tijd steeds beter af, maar zo na 2 weken Curaçao is dat wel weer even lastig. Dus even afstand nemen, eerst even in de juiste energie komen anders bestaat het gevaar dat ik in mijn hoofd blijf hangen en dan loop ik vast.

Nu heb ik de juiste energie weer en mijn nieuwe visionboard is af.  Een win-win situatie dus.

Dit kan jij ook doen, loop eens wat vaker weg bij je laptop of pc. Ga een glaasje water halen, loop er even uit in je lunchpauze. Spreek een collega i.p.v. alles te e-mailen.

De afstand die je dan neemt zorgt ervoor dat je energie weer gaat stromen in je lijf en ook in je hele systeem. En dat is sowieso goed. Dit kan je helpen! En de tijd die het je ‘kost’ om even afstand te nemen, verdien je weer terug met de nieuwe energie die je opgedaan hebt!

Dus geen zorgen daarover!

Curaçao

Wat is er dan allemaal gebeurt op Curaçao? De juiste woorden blijven weg. Het was magisch!

Ik zal een poging doen.

 • De energie op het eiland is werkelijk geweldig. ( Dit is wat anders dan de sfeer! Die was ook heerlijk! )
 • De mensen die we hebben ontmoet waren allemaal lief en behulpzaam. Wat er aan bijgedragen heeft dat de reis extra bijzonder was!
 • Door de afstand met Nederland worden heel veel van je patronen zichtbaar.
 • Door los te laten wat je ‘gewend’ bent om te doen, kunnen er nog meer nieuwe inzichten ontstaan.
 • De zon geeft warmte, nieuwe energie en vrolijkheid.
 • De zee geeft je de mogelijkheid om extra in contact te komen met je gevoel.
 • De wind neem mee wat je niet langer dient.
 • Transformatie op transformatie zorgt ervoor dat de energiestroom super sterk wordt. Dat je helemaal in je flow komt.
 • Je maakt krachtige beslissingen die bij jou passen.
 • Je ervaart de kracht van ontspanning.
 • Je leert o.a. door: kennis over chakra’s, tarotkaarten, essentiële oliën, masssage, en meditatie wat en hoe jou intuitie en lijf met je communiceren. Dat integreer je meteen zodat dit een nieuw patroon is voordat je thuis bent.
 • Er gebeurt zoveel dat het werkelijk magisch is om te ervaren.

Dit blog is alles behalve wat de experts daar over zeggen. En toch ga ik het hier deze keer bij laten.

Ik wil je hiermee laten zien dat dingen niet perfect hoeven te zijn. Dat het delen van een proces soms nog veel waardevoller is dat een ‘mooi’ eindresultaat.

Ik wil je laten zien dat hier de dingen soms ook helemaal anders lopen dat gepland. En dat ik dat helemaal prima vind. Ik heb leren loslaten, vertrouwen en ik weet dat mijn gevoel mij altijd het juiste laat doen.

Ik hoop dat ook dit blog je weer laat zien dat het omarmen van ontspanning en creativiteit je echt kunnen helpen.

Ik hoop dat je ziet dat lief zijn voor jezelf niet alleen mijn bedrijfsnaam is maar ook een way of living.

En die way of living deel ik graag met je! Ik leer je graag hoe dat voor jou ook kan werken! Laat me weten waar jij het meeste tegenaan loopt! Waar worstel je het meeste mee? Waar zie je het meeste tegenop?

Let me coach you!

love

Bianca

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *