Wat hebben mijn datings-ervaringen met jouw carrière te maken?

door | 13 jan 2016 | 0 Reacties

Wat hebben mijn datings-ervaringen met jouw carrière te maken?  Dit lijkt misschien een bijzondere invalshoek. Toch is dat niet het geval.

Ik ga je vertellen waarom.

  • Er is een duidelijk doel.
  • Er is voldoende focus.
  • Er gebeuren onverwachte dingen.
  • Het zit soms even tegen ( soms zelf zo erg dat je niet gelooft dat je het doel ooit bereikt).
  • En dan gebeurt er een klein wonder…

Dit is het proces wat iedereen meemaakt.

Met de juiste focus is het 1x vaker opstaan dan dat je gevallen bent!

doel, daten, focus, lief zijn voor jezelf Laat ik eerlijk met je zijn. De ervaringen die ik op doe tijdens het daten zijn zo uiteenlopend dat ik er wel 2 boeken over kan schrijven. (Dat is voor later). Nu even terug naar afgelopen week. Het begon met een klein wonder! Op 2 januari leek heel de wereld aan mijn voeten te liggen. Dit moest wel een teken zijn voor een bijzonder jaar. Het was te mooi om waar te zijn. Ik kreeg een teleurstelling te verwerken : focus kwijt en doel uit zicht. 3 Januari niet productief geweest. Mezelf herpakt. 2016 Wordt een mooi jaar! Ik weet het zeker, ik laat me zomaar niet uit het veld slaan. Doel er weer bij. Mijn doel heb ik heel inzichtelijk omdat ik er een ‘moodboard’ van heb. Tijdens een moment van rust ben ik mijn favoriete mantra ‘alles in mogelijk’ blijven herhalen.

Daarmee kwam de focus terug. Voor nu? Lets go!

Ik heb mijn doelen; ik vertrouw op mijn intuïtie, mijn gedachten zijn positief en ik voel dat ik dicht bij mijn doel ben. Hoeveel tegenslagen zal ik nog krijgen? Dat weet ik niet en maakt ook niet uit. Ik sta nu sterk in mijn schoenen.

Dit herken je vast! Het zit je wel eens tegen op weg naar die droombaan. Je voornemens verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je durft een stap niet te zetten.

Hoe belangrijk is jouw doel werkelijk voor je? Neem je genoegen met minder? Nou ik niet. Laten we niet vergeten waarom we überhaupt een doel hebben gesteld! Ik kan je verzekeren dat als jij niks doet, je hoofd laat hangen, niet gaan staan voor wie je bent en wat je wilt bereiken, zal het er ook echt niet van gaan komen. Het komt namelijk niet aanwaaien! Je moet er wel voor werken.

Dus, wat hebben mijn datings-ervaringen met jouw carrière te maken?

Alles.

Wat kan je intuïtie hierin betekenen? Veel. Je intuïtie wijst je de weg. Je voelt vaak al meteen of de weg die je in wilt slaan de juiste is. Je intuïtie gebruiken is een kwestie van oefenen. Je moet luisteren naar wat je gevoel je ingeeft.

Nu hoor ik je al bijna denken: “Dat gaat bij jou ook nog niet zo goed dan!” Dat is niet helemaal waar. Mijn intuïtie was er wel. Alleen ik luisterde niet zo goed. Ik was iets te veel gefocust op het doel. Tja en dan kan ik achteraf alleen maar blij zijn dat ik snel weer de juiste weg in geslagen ben! Oei, alweer een doel erbij: LUISTEREN 🙂

Stel jij ook doelen maar haal je ze niet? Is vertrouwen op je gevoel lastig voor je? Ik help je graag!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *