Mijn verhaal

door | 7 jan 2016 | 2 reacties

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Wat is je passie?

Wat is mijn verhaal?

Een aantal jaren geleden zat ik thuis : een burn-out ! De oorzaak hiervan was dat ik veel te veel in mijn hoofd leefde. Of beter gezegd: niet naar mijn lichaam luisterde. Ik wilde alles beredeneren. Op mijn werk gaf ik me voor 150% en ook thuis lag de lat erg hoog. Echt gelukkig was ik niet. Dat zou ik wel worden als ik maar hard zou blijven werken. Daar stak mijn lijf een stokje voor. Het was geen fijne tijd. Veel onbegrip, vooral bij mezelf. Gelukkig heb ik er wel heel veel van geleerd. De jaren erna leerde ik steeds meer over ontspanning en even niks “moeten”. Ik leerde omgaan met mijn extra gevoeligheid (ook wel HSP genoemd), wat ook tot andere inzichten leidde. Langzaam ging ik staan voor wie ik ben. Stralen vanuit mijn kracht. Ik maakte van wandelen een dagelijkse bezigheid. Ik deed mijn tv de deur uit. Mijn boekenkast werd leeg gemaakt voor nieuwe inspirerende boeken. Zo kwam er rust, ruimte en ontzettend veel kennis en inspiratie. Ik ging schilderen, kleuren en oefende met mediteren. Alles wilde ik zelf uitproberen om te weten wat het doet en of het werkt. De les die ik in 2010 leerde was echter niet genoeg. In 2014 kwam er nog eentje bij. Weliswaar in een andere vorm maar deze keer schudde het me echt wakker. Ik was in een land waarvan ik de taal nauwelijks sprak. Geheel onverwachts en ongepland werd ik alleen gelaten. Ik kon niet anders dan naar mijn intuïtie luisteren. Ik “moest” wel voor mezelf kiezen. Door volledig op mijn intuïtie te vertrouwen maakte ik s ’morgens bij het opkomen van de zon de beste keuze ooit. De impact voel ik nu nog elke dag! Ik leef nu vanuit mijn kracht. In mijn flow. Ik doe dingen waar ik echt gelukkig van word. Ik ontmoet mensen die mijn kennis aanvullen en mijn leven mooier maken. Het allermooiste is dat ik anderen mag helpen om ook meer vanuit ontspanning te leven, te vertrouwen op hun intuïtie en zo de beste keuzes te maken. Ik mag doen waar ik goed in ben! Mijn gevoel van vertrouwen en acceptatie en het stralen vanuit mijn kracht voelt geweldigMeditaitie lief zijn voor jezelf, stilte, rust, kracht. Dat is wat ik iedereen gun!

Wat is jouw verhaal? Waarom doe jij wat je doet? Of waar wil je naar toe? Wat zou je willen doen? Ik help ook jou graag jouw verhaal te vinden, zodat ook jij dat kunt doen waar je goed in bent!

2 Reacties

 1. Evelien

  Wow, mooi geschreven

  Antwoord
 2. Rob van der Lei

  Hoi Bianca,
  Ik was ook overspannen en zat op de bank en niets interresseerde me meer, al zou het huis afbranden. Maar het is het beste wat me is overkomen. Ik ben over het leven gaan nadenken. Wat is nu werkelijk belangrijk. Waardoor en waarvoor leef ik nu werkelijk. Nu ben ik gelukkiger dan ooit. Ik weet nu dat ik leef om ouders te helpen met het verlies van hun kind. Door een goed gesprek ennhet maken van een herinneringsschilderij over de liefde voor hun kind. Mensen helpen en schilderen. Hoe goed kan het leven zijn. Lieve groet, Rob van der Lei.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *