Error

door | 29 jul 2022 | 0 Reacties

Volledige error in mijn systeem!

Het is nieuwe maan, dus nieuwe cyclus die wil ik goed starten. Nu hoorde ik ook nog dat dit HET moment is om niet alleen intentie te zetten op persoonlijk vlak juist ook voor in je business. Dus ik wil er alles aan doen om deze energie voor me te laten werken.
Mijn businesscoach heeft me ook nog wat extra vragen meegegeven waar ik over mag gaan schrijven.

Ook kijk ik al een week tegen deze dag op. Vanavond komt HIJ voor de laatste keer bij mij. Mijn keuze, ik weet dat het goed is, toch voelt dit alles behalve goed. Al een week lang balanseer ik tussen verdriet voelen en het niet aan willen kijken. Wanneer ik er bij stil sta, direct tranen in mijn ogen, wanneer ik kijk naar de mooie foto’s van ons samen, bestaat het verdriet niet.

Mijn lijf gaat langzaam al in blokkade, mijn linkerkant schiet dicht. Pijn in mijn nek, ellenboog, knie en zelfs een blaar onder mijn voet.
Duidelucker kan het niet, gevoelsmatig klap ik al dicht.

Toch laat ik het doorgaan, ik wil nog een avond samen met hem zijn, zijn warmte voelen, onze liefde en passie ervaren. Samen huilen en lachen. Tegen hem aanliggen, bovenop hem zitten en gewillig onder hem liggen. Door zijn haren kroelen en zijn hand vast houden. Krachtige keuze maken en ALL-IN gaan, want ik heb niets te verliezen en jij ook niet mooie vrouw!

Maar die intenties, ik moet ze nu met nieuwe maan wel schrijven, en alleen van het idee al krijg ik het benauwd, maar als ik het nu niet doe, is de energie straks weg dus ik moet het wel nu doen. Misschien kan ik later vandaag of morgen nog een moment pakken om ff te zitten en te schrijven. Dit hoor ik mezelf allemaal zeggen. Ik schommel tussen het wel willen, maar nu gewoon niet kunnen omdat ik volledige error in mijn systeem voel.

Ik app mijn mede-heksen, met mijn struggles, krijg ik liefde en de tip om het allemaal los te laten & in overgave te zakken en het allemaal te voelen. De tranen springen in mij ogen van het voelen van die liefde, het lezen van deze lieve woorden.

Ja, natuurluck ‘wist’ ik dat zelf ergens ook wel, ik kon er alleen nu even niet bij, en dat is waarom het zo belangrijk is om hulp te vragen wanneer je vast loopt, Je hoeft niet alles alleen te doen, je hoeft niet alles zelf te weten en er zijn altijd anderen die je met liefde willen helpen.

Dus in de avond met mijn vriendinnen opstap, even paar uurtje dansen. Feest duurt tot 23:00 uur zeiden ze…
Elk nummer gedanst! Helemaal ALL-IN gegaan, niets achter houden, want waarom zou ik? Waarom zou jij dat doen? Waarom zou je in godsnaam niet elk moment helemaal alles geven? Waarom houd jij je in?

En zo kwam ik om 05:15 thuis van een geweldige nacht, waarover ik je later meer ga vertellen, want ai ai ai dat wordt een lekker heet verhaal! Een verhaal vol triggers en vooroordelen, schaduwkanten en fun!

Niets missen?

Klink dan op de link en laat je gegevens achter, ik neem je mee op reis en je leert uit eerste hand hoe ik dat dan doe, lief zijn voor mezelf!

Mooie dag!
Liefs Bianca Maria a.k.a.magicmaker!

https://gamailennl.wufoo.com/forms/p13tfgkg1axvg82/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *